Rapport som utlovat!

Dagen har gått jättebra och vi är båda ganska nöjda med vår insats.

Vi kom upp i god tid så vi steg upp hos fotografen där jag blev sminkad och sen satte vi igång med fotograferingen. Vi hade en kamera-man som filmade under hela tiden som vi fotade och fotograf Cecilia var jättebra och sa att det blev kanon så jag litar väl på det. Hur det gick med Webb-Tv inspelingen är jag mer orolig över men han som filmade gjorde tummen upp hela tiden och sa att det var kanonbra och att han lovade klippa ihop det så det skulle bli bra men jag vet inte jag, kommer nog att sitta här hemma och skämmas för mig själv på onsdag gissar jag...

Jag jobbade till 13.00 sen gick jag hem och tog en snabb dusch, käkade lite soppa och så var vi iväg vid 14.00. Det var inget svårt alls att hitta så vi var till och med lite tidiga (konstigt att JAG kom i tid, eller...) men det var som sagt fullt ös. Efter att vi var klara med allt, fått alla hålltider och sånt så åkte vi till IKEA och bara strosade runt! Det var nästan folktomt och vi bara gick där och myste, hur härligt som helst!

Efter ett varv på var våning så gick vi upp och åt kvällmat innan vi slutligen plockade åt oss det sista och åkte hem! Vi fick köpt en hel del till husbilen, bestick lite slevar och sånt, täcken, kuddar och lakan! Såklart fick jag roffat åt mig lite värmeljus, både stora och små, det går här hemma kan man säj, vi eldar ett 10 tal varje dag nästan (utom när jag jobbar).

I morrn blir det nog att jag och Albin tar en sväng bort till mormorn för en stund i solariet (bara jag som ska sola, inte Albin, så ingen hänger upp sig på det...). Vi ska även på möte på kvällen men farmorn kommer hit och kvällsmyser med lillprinsen tills vi kommer hem.

Nu ska jag krypa upp i soffan bredvid min fantastiske man, tänk, jag är nästan nykär efter allt som hänt på sistonde!

Lite hålltider för det här med tävlingen om Trädgårdsbröllop på Liseberg.

Onsdag den 24 mars - Repotaget i GT
Från onsdag den 24 mars till torsdagen den 1 april klockan 12.00 - Röstning pågår
2-4 april - Vi blir informerade om hur det har gått
Onsdagen 7 april - Vinnande paret ska intervjuas för GT
Fredagen den 9 April - Repotaget om vinnande paret i tidningen
Lördagen den 8 maj - Bröllop i Lisebergs trädgård

Ska passa på och visa mina mysiga killar i soffan, så här såg det ut i kväll!


Kommentarer
Postat av: Nina - Glamourmamman

OJ!!! Det var det värsta :-) Ska försöka spana in reportaget idag då! Ha en fin onsdag!

2010-03-24 @ 08:16:15
URL: http://glamourmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0