Äntligen vår!

Jag har alltig haft höst/vinter som mina favorit-årstider men nu, sen Albin damp ner hos oss, vet jag inte längre.
Han är ju såååå rastlös (vet inte om han kanske fått det av mig...) och älskar att vara ute. Hade han fått bestämma hade han inte vart inne alls, inte ens för mat och sömn tror jag!

Igår var han ju hemma för han inte mådde bra men efter en lång förmiddagsvila & massa älsklingsmiddag i magen så blev han precis som vanligt igen och fick åka till mormorn en sväng så jag kunde åka till jobbet. På eftermiddagen när pappan hämtat honom hade dom vart ute och sparkat boll, kastat frisbee och allmänt busat ute, som han älskar!

När jag kom hem, strax efter 8 var han fortfarande vaken och väntade bara på mig, och att få ge mig en gonatt kram! Medan jag duschade och åt lite så somnade han gott och sov sen gott hela natten.

Jag vaknade när David gick upp och såklart vaknade Albin efter bara några minuter och när David gått ut vid halv 7 så kom Albin upp till mig och sa

- Mamma, jag mår bra nu, jag är inte förkyld mer, kan jag få gå ut?
- Men älskling, klockan är ju bara halv 7, du kan inte gå ut redan!
- Jooo, det kan man, titta mamma, det är ljust ute!

David kom in och sa hej då innan han stack vid vid kvart i 7 och jag förklarade vad Albin hade sagt och då tyckte han att det är väl bara att släppa ut honom! Så nu har Albin vart ute sen strax innan 7! Han leker i sandlådan, kör med sin traktor och kommer in med jämna mellanrum och vill ha hjälp att lyfta saker, ha lite vatten eller bara undra vad jag gör och när jag kommer ut...

Själv sitter jag här och har precis kokat min morgongröt, sen får det väl bli en kopp te ute, det är ju trots allt ganska härligt ute, även om jag kan tycka det är liiite kallt redan klockan 7 på morgonen, inte ens barnen på dagis går ut så tidigt.

Idag har vi lite planer. Det ska förberedas för tävlingen på torsdag. Jag måste leta fram allt material, vi ska handla och packa ner saker för i morrn redan kör vi ut och ställer i ordning ute på banan. 
Förresten, mitt eviga tjat på pressen (det är jag i föreningen som har hand om det) har äntligen gett lite resultat!
I morrn på morgonen, mellan 8-9 tror jag så ska radio halland (P4) komma ut och intervjua brorsan & Joel inför tävlingen, det får man inte missa! 

Kommentarer
Postat av: Anna

Ska se till att ha på Radio Halland på morgonen! :)

2010-05-11 @ 15:14:26
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0