Fullt upp!

Minst sagt!
Idag har vi inte en lugn stund. Jag har tagit fram en del som ska packas, kokat potatisarna till potatissalladen, rotat fram en gammal ljuslykta som ska säljas, skrivit inköpslistan till kvällen & kört igång en maskin tvätt!
Albin kissade ner sig i natt så hans lakan behövde tvättas och nu vet jag inte om jag vågar lita på vädret riktigt och hänga ut det innan jag åker till jobbet...

Hur som helst så fick han ju fortsätta sova i vår säng då efter 3 i natt så min sömn de sista timmarna har väl inte var direkt tillfredställande. Han vaknade vid kvart över 6 så vi gick upp då och började med allt pyssel. Nu ska vi strax åka till jobbe & dagis och i kväll kommer David & Albin och handlar när jag slutat så vi kan göra klart maten och allt annat som ska in i husbilen innan vi åker.

Jag fick inte ledigt i morrn så jag måste jobba till 14 (kanske, kanske kan jag få gå tidigare...) så vi får åka direkt när jag slutat och hoppas att det inte hinner bli för sent innan vi kommer fram till Nynäshamn, iså fall får vi väl stanna och äta på vägen, vi har ju allt i husbilen ändå. Efter tävlingen på söndag så beger vi oss direkt hemåt men lär inte vara hemma innan runt midnatt i alla fall. Jag jobbar som vanligt på måndagen men har fått lov att börja 14 i stället för 10.

Nu ropar lilleman att han vill gosa innan vi går till dagis så det får vi väl göra då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0