Två små smutsiga fossingar...



Vilket väder vi har! Jag var ute en sväng vid strax efter 7 och bara kände hur varmt det var och sen fick Albin gå och leta upp ett par shorts (äntligen!) och ett linne för första gången i år! Den lilla skitungen har vart ute sen 7, men nu fick han faktiskt komma in och vila lite (han somna på 3 sekunder!) så han orkar med resten av dagen.

Jag och Albin knallade över till Gööks i morse och köpte massa goa frallor till frukosten, sen kom mormorn, morfarn och morbror in på mysfrukost! Vi fick massa fina saker av pappsen som vart borta i nästan 3 veckor, det var verkligen skönt att se honom och framför allt ha honom hemma! Det händer ALLTID saker när pappa är borta, det har det gjort ända sen den första gången dom började jobba i Europa för typ 17 år sen...

Efter frukosten gick vi in till Coffe och visade pappa alla bilder och filmer på kraschen sen åkte dom hem, pappa skulle lasta ur bussen och ta en titt på hojen. Jag och Albin var ute och donade lite i trädgården och sen gick jag in och gjorde ett fruktfat till oss som vi avnjöt ute på trappen!

Nu har han äntligen kommit in och somnat och jag passar på att fortsätta tvätta när här är så bra torkväder! Alla sängkläder hängde vi ut i morse och det var torrt på mindre än en timme! Nu är det handdukarnas tur. Alla madrasser, täcken & kuddar mm är ute på vädring och jag har gjort ett välbehövligt röj med dammsugarn!

När vi skulle gå in innan så var Albin tvungen att tvätta sig för som han såg ut!! Förstår inte hur han gör men han är alltid sketen hela sommrarna igenom. Fötterna var alldels gröna undertill (och då hade han ändå haft crocsen på sig...) så det blev till att lägga dom i blöt och ta fram skursvampen...



Nu ska jag ta tag i det sista och sen i eftermiddag åker vi till mormorn & morfarn och umgås!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Så kittlig! Goa pojk...

2010-05-19 @ 12:53:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0