Dagsformen...

Ja, då ska vi se, jag har knappt hunnit känna efter hur vi mår idag.

I går blev det ganska sent (för att vara mig då), tror inte vi somna innan runt midnatt, jag och David men jag har sovit ganska bra. Vaknade i natt av att Albin gick på toa och då kunde jag inte riktigt somna om direkt men så småningom somnade jag nog om för jag vaknade när Davids klocka ringde vid halv 5 eller nåt. Han skulle skjutsa sin bror någonstans. Jag hörde även när David kom tillbaka och gick och la sig på soffan men vi somnade nog om båda 2 och vaknade när Albin tyckte det var morgon vid kvart i 7.

Inte så där värst sammanhängande sömn kan tyckas och jag känner mig lite tung och konstig i huvudet, grusig i ögonen och allmänt slö. När jag klev upp i morse så började jag faktiskt med ett varmt bad, så fick Albin & pappan sticka bort och köpa nybakt bröd till frukosten så det blev lite senare än vanligt och jag har så god hjälp av Albin när jag har badat!

Han stänger av vattnet åt mig, drar ur proppen, hämtar kläder, hämtar telefonen och svarar i den om det ringer och massa mer så jag vet inte vad jag skulle gjort utan honom! I morse när jag var klar och han hade hjälpt mig en massa så sa jag
- Tack älskling, för att du hjälper mig så bra med allting nu!
- Mamma, vilken tur att jag har dig!
Fast jag tror nog han menade "Mamma, vilken tur att DU har Mig"

David är uppe och grejer för fullt och jag ska ju strax sticka och hämta Albin.
Sen får vi se hur det blir med resten av dagen för vi har en låååång IKEA lista på saker vi måste hämta och jag försökte faktiskt beställa hem den mesta med hemkörningen men då skulle leveransen inte komma innan 7/12 och det tyckte vi var lite väl sent.

Kanske kan David inte göra så mycket mer när murstocken väl är fixad, det ska väl torka (bränna eller vad det nu heter!) ganska länge innan man kan fortsätta med den, så kanske vi kan åka upp i eftermiddag.

David undrade hur det skulle gå, men mina fogar och allt, men jag får väl ta med kryckorna och så får vi pausa ofta. Jag gissar att vi ändå kommer att stanna ganska ofta och diskutera vilka dörrar, knoppar, handtag mm vi ska ha och då kan jag ju bara vila lite!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0