Energi!

Jag skulle så gärna vilja vara en av alla dom där höggravida som i slutet har hur mycket energi som helst! Baka, laga mat, städa, sortera, ja "boa" helt enkelt, men det är jag inte...

Jag är trött. Men jag är nog mest trött på att ha såhär ont och svårt att röra mig. Idag ska vi i alla fall ta tag i lite pyssel, jag och Albin. I natt har det gjort ont, mest hela tiden faktiskt så jag har inte sovit något vidare och igår kväll blev jag jättekonstig. Fick världens yrsel med illamående och kallsvettningar som hette duga. Albin fick gå upp med pappan medan jag kröp ner i badet och bara låg där, i säkert en timme. Sen satt jag i soffan resten av kvällen, David gjorde Albin klar för sängen innan han åkte och tränade. Illamåendet gick över i badet men yrslen satt kvar, även när jag gick och la mig, men nu är det borta. Jag är bara lite extra trött, men det är jag ju varje dag tycker jag...

Albin orkade vara vaken hela dagen i går, men det var kämpigt några gånger. Han somnade som en stock när han la sig vid halv 8 i går kväll. Tyvärr blev han lite hostig, snorig och hes på kvällen och det sitter i än så han får vara hemma och hjälpa mig idag. Det lär behövas när pappan inte är hemma på hela dagen. Han ska på begravning.

Vi har haft en lugn och mysig morgon hemma idag med och vid halv 9 ringde faktiskt brorsan och undrade om vi kunde äta frukost ihop, han jobbade i Tvååker idag, så han kom med frallor och nu har vi dukat av, diskat och vinkat av pappan.

Nu ska vi ut och sortera lite bland allt gammalt som vi hittat i golvet och sen ska vi se om vi kan hitta täcken, kuddar, bäddset och sånt så vi kan börja tvätta det. Jag får helt enkelt förvara det hemma hos mamma så länge.



Kommentarer
Postat av: Ida- Blivande mamma till pärlan.

Hur orkar de som donar och fixar så mycket.

Jag blir bara trött av tanken =S

Kram

2010-11-18 @ 11:07:48
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Ida- Blivande mamma till pärlan.

Ja det lovar jag =)

Skall springa till datorn ;)

2010-11-18 @ 11:56:30
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0