Febern

Albins feber har vart lite bättre idag och han har vart på benen en hel del, men nu i kväll gick det inte längre och vid halv 6 slocknade han fullständigt i soffan. Tempen var 39.0 och han fick en Ipren mot huvudvärken. Han sover fortfarande men ganska oroligt. Jag bar in honom i sängen och han pratar, gnyr och gråter i sömnen, dessutom är han totalt genomsvettig så jag hoppas det börjar vända nu!

Eftersom han var hyfsat pigg idag så bestämde vi med mormorn att vi skulle baka lussekatter redan. Det kanske inte hinns med längre fram...



Albin var jätteduktig men som sagt vi fick åka hem och lägga lilleman mitt i själva gräddningen så jag har ingen aning om hur dom blev men mormorn sa att dom var JÄTTEGODA!

För Albins skull (och såklart lite för min egen med) så hoppas jag att natten blir lugn och att han får sova utan att vakna och ha ont. Han har inte ätit nåt vidare idag och somnade innan jag fick gjort någon välling nu i kväll så kanske vaknar han och vill ha det lite senare, annars kanske man skulle kolla om man får liv i honom när han ändå är orolig och ledsen och sätta sig med honom i soffan och se om han vill ha. Jag får se hur jag gör.

Återkommer säkert i morrn med en rapport, det är många som är oroliga har jag förstått... 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0