Mycket bättre!

Idag känner jag mig sååå mycket bättre än jag gjort de sista dagarna!

Jag vaknade vid 2 snåret i natt men beslöt mig för att ligga kvar och försöka somna om för jag var inte såååå jätte kissenödig och jag vet ju att jag vaknar om jag går upp och har jättesvårt att somna om.

Vid strax innan 5 vaknade jag av att Albin gick upp på toa och sen kunde vi inte somna om. Jag försökte få honom att somna igen men efter 10 minuter så hör jag att någon viskar
-Mamma, du vet att jag älskar dig va?

Sen var det ju inte lönt att försöka somna om och jag var faktikst själv inte trött så jag frågade om han ville gå upp och mysa lite i soffan, framför tven och det ville han ju.
På dagis har dom gjort varsin liten julkruka som dom dekorerat och satt ljus i och den har jag lovat Albin att han ska få tända på första advent så den tände vi klockan 5 i morse och satt och myste framför.

Jag hade fortfarande ont i huvudet när jag vakna och det ville inte alls släppa så när David gick upp vid strax innan 7 så kom han med panodil och nu känner jag mig piggare än någonsin!

David & Albin är där uppe och håller på för fullt, dom kände nog att dom mest var i vägen nu på morgonen när jag började röja runt i köket. Frallorna som vi bakade ut i går och la i kylen är gräddade och ligger på svalning, tomtegröten står på spisen och den griljerade julskinkan står i ugnen.
Behöver jag ens nämna hur gott det luktar i huset?

Igår fick jag även sytt om spjälsängsskyddet (som inte alls har passat med snörena) så jag tänkte ge mig upp senare idag och se om det passar och om man kanske kan börja bädda!

David tror kanske att vi kan sova där uppe i natt, eller i morrn natt, beroende på hur mycket vi får gjort idag!


Kommentarer
Postat av: Frida

kan verkligen tänka mig att det doftar underbart hos er idag! Julens dofter gör mig helt galen! =)Ha en mysig 1:a advent och jag håller tummarna att fogarna ohc huvudet orkar med en helmysig dag! Kramar

2010-11-28 @ 09:56:45
Postat av: J grimbeck

Så Mysigt att läsa din blogg! :) Glad advent

2010-11-28 @ 10:57:21
URL: http://josefinegrimbeck.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0