Mys på morgonen!



I morse var det inte roligt, jag hade så ont att jag nästan grät! Visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen men Albin erbjöd en plats i soffan, under filten med Bullerbyn på teven. Kajsa (och Pyzen med för den delen) kom och gosade med oss och genast blev morgonen mycket bättre!

Vi hade jätteroligt på personalfesten i går men jag hade väldigt ont och natten har inte varit nådig! Jag var hemma runt 23.30 tror jag och sen innan jag kom i säng var klockan nog närmare halv 1. Vid 3 vaknade jag och hade så ont. det fanns ingen ställning som hjälpte alls och jag kunde tyvärr inte somna om mer. Vid 5 hade jag fortfarande inte somnat så jag gick upp en sväng men det gjorde ju ont det med så jag halv satte mig i sängen och slumrade någon liten halvtimme eller så men när David klocka ringde så gick vi upp alla 3.

Jag känner mig så stressad & frustrerad över att inte kunna göra nåt! Jag vill så gärna hjälpa till, med vad som helst, bara vi kan sätta igång och bli klara snart men jag kan inte! Vi stack bort till affären när dom öppnade idag och jag måste ha Albin med mig för att kunna handla, så illa är det. När vi kom hem så fortsatte Albin ute i trädgården, med att leka med Alice medan jag förberedde maten och nu har vi alla ätit och är mätta och belåtna.

David & Claes (elektrikern) har vart i gång hela dagen och jag hoppas verkligen att det blir såpass klart att vi kan börja städa i morrn!.

Innan idag satt jag och kikade igenom nya Ulla tidningen, den som ges ut av Gekås och där hittade jag en spännande grej!


En tekokare! Det måste ju vara det ultimata för en som mig, som dricker så mycket te! Nästan så det är värt en vända till, till den stora gula byggnaden...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0