Orka kvällen?

Just nu känns det riktigt tungt och Albin lyckades nästan somna till när jag tittade bort i en minut när vi kom hem... Efter mitt förra inlägg så kröp vi upp i soffan, myste med en bok, pärlade lite och bara gosade en stund. Min förhoppning var ju att Albin skulle somna en sväng men det gjorde han inte så vi fixade lite lunch i magarna och sen gav vi oss ut med cyklarna. Det var ju så soligt och fint ute så jag slängde bara ett snabbt öga på termometern (+4,5) innan jag beslutade mig för att cykla utan mössa och i bara vindjackan...

Vi hade inte kommit så värst långt innan jag upptäckte att jag var på tok för dåligt påklädd! Det blåste ju och var SVINKALLT! Albin som idag tog sparkcyklen höll sig varm men jag som cyklar bredvid och försöker hålla balansen på 1:ans växel frös ändan av mig! Hade jag vetat hur kallt och blåsigt det var så hade jag tagit mössa och Davids vinterjacka (min egen går nämligen inte att knäppa längre...).

Vi cyklade bort til bibblan och lånade 3 nya böcker (igentligen har vi massor av böcker men alla är nerpackade i väntan på att Albins rum ska bli klart!), eftersom han helt plötsligt är jätteintresserad av att sitta still i knäet en stund och läsa bok. Sen trampade vi vidare till mormorn där vi fikade, jag på en kopp hallonbladste och Albin med äpple och ett par marie-kex.

Helt plötsligt var klockan redan 17 och morfarn kom hem för där var visst ingen hemma på Sandagatan än. Vi åkte med honom hem eftersom han fick plats med cyklarna i sin bil och det var då, precis när vi kom hem som Albin bara la sig i soffan och somna! Men jag fick nog väckt honom med en gång och sen har vi ätit massa kvällsmat (gröt, så nu ska han vara riktigt mätt) och Albin har vart med pappan uppe och bara städat av lite.

Nu blir det kvällsbad och soffan resten av kvällen!


Kommentarer
Postat av: johanna

Svarade dig i min blogg.. :-) Under din kommentar...

2010-11-09 @ 07:46:02
URL: http://johannaandthefamily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0