So far...


1. Albins rum, garderoberna som David har fått specialsnickra...
2. Badrummet. Där ska i fler spottar (kommer i morrn), fodrena ska målas, fönstret ska täckas med en fönsterfilm och glasbetongväggen ska få en aluminiumlist runt hela kanten.
3. Hallen/Trappan.
4. Vårt sovrum. Garderoben som ska få skjutdörrar.
5. Bebisens rum och mamma som torkar ur det uppsatta skötbordet.
6. Sist men inte minst så skruvar David (med Albins hjälp) ihop spjälsängen!


Idag har vi haft hjälp av våra älskade mammor! Dom har dammsugat, putsat, gnott och torkat hela långa dagen och det är vi dom evigt tacksamma för! Jag har fixat frukost, middag, fika, handlat och hjälpt till med en del beslut och jag ska erkänna att trots att jag inte lyft i så mycket som en enda trasa så är jag helt slut!

Jag har ju såklart gjort det dagliga, tvätta, torka, vika och dammsuga och så men själva "byggstädningen" har mamma och Rigmor gjort. David har vart där uppe och donat han med hela dagen och Albin har vart lite överallt.

I morrn hoppas jag att Albin är tillräckligt kurant för dagis och då ska jag passa på att se om jag kan gräva fram lite fler grejer och kanske till och med måla lite lister (i alla fall dom i "rätt" höjd för mina stackars fogar).


Kommentarer
Postat av: Lina

Vad fint det ser ut att bli!!! Kanske kan få komma en dag när det är klart o se det live. Väntar gärna till bäbisen är född. kram

2010-11-24 @ 22:03:20
Postat av: sofiefitness

kan nog bli jättefint!

2010-11-25 @ 01:34:02
URL: http://mammaiform.blogg.se/
Postat av: Tessan

Blir verkligen toppenfint!!!!

2010-11-25 @ 05:28:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0