Arg som ett bi!

Efter att vi ätit middag idag så gick jag ut till vår brevlåda för att hämta posten. Vi har 2 brevlådor, eftersom att min bror bor här oxå. Oftast hamnar vår post i en låda och hans i en låda med det är även ganska vanligt förekommande att det blandas lite hur som helst. Idag låg all post i "vår" brevlåda och tur va väl det eftersom att när jag lyfte på locket till "brorsans" så låg där en stor hundskit!!

Vad är det för människor som gör så? Vem i hela världen skulle uppskatta detta som ett skämt (om det nu skulle vara det vilket jag inte tror)?
Jag kanske är enkelspårig och fördomsfulls nu men jag är nästan helt säker på att det är ungdommar,
buset, som jag väljer att kalla dessa ouppfostrade snorungar!

Ja, så arg blir jag när jag tänker på det! Tack och lov så verkar vår brevbärare ha uppmärksammat hundskiten och vart snäll nog att skona oss från illaluktande brev eller så var det helt enkelt en av dessa dagar då dom väljer att lägga allt i en och samma låda. Hur som helst är jag i alla fall tacksam.

Jag gick in, tog på mig engångshandskar, tog med mig våtservetter och gick ut och torkade upp efter att buset bestämt sig för att ytterligare förstöra lite för vanligt folk.
Vad jag skulle gjort om jag såg det är oklart men det hade då inte blivit roligt för dom.
Jag kan vara ilsken i vanliga fall, nu är jag dessutom höggravid och mer än lovligt trött på att vara just gravid och att reta upp en sådan kvinna som dessutom har ont är verkligen inget att rekomendera...

Bjuder idag på en riktigt äcklig bild av vad som mötte mig innan!


Nu tänker ni såhär "men det var väl ingen fara, den låg ju på ett reklamblad" men det var inte alls lätt att få upp kan jag meddela och det gick åt ett antal servetter för att få rent...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0