Mina hantverkare!



Igår var Albin med pappan och greja på övervåningen nästan hela dagen! Dom gick ut direkt efter frukosten och eftersom jag hade mat i kylen så det skulle räcka till dom båda till middag så gav jag mig av på utflykt!

Albin ville inte följa med mig och mormorn på bebis-shopping så han fick stanna kvar hemma medan vi gav oss av. Det var inte till våran bebis vi shoppade, nädå, det var till Li & Mattias lilla tös och till Johanna & Daniels lilla Märta. Man blir ju alldeles tokig av att gå omkring bland bebiskläder & prylar men jag måste ändå säg att jag är stark, hur söta grejer det än finns så ska det bara inte köpas nåt här innan lillebror eller lillasyster tittat ut.

Vi hade det urmysigt, jag och mamma! Tog en låååång lunch och gick och strosade länge och väl. Mamma hittade en del jättefina kläder till sig och jag fyndade riktigt fina & praktiska skor till Albin.
En stund in på eftermiddagen ringde David och undrade vart i hela friden vi blev av! Men vi gjorde oss ingen brådska och när vi kom hem hade dom kommit en bra bit!

Jag vet att det inte ser så ut på korten men det har hänt grejer!



Idag har David jobbat hemma nästan hela dagen och rörmockarn har även dom vart här och dragit fram till elementen. Albin har vart en stund på dagis medan jag har vart inne på Allt i däck och provat ut fälgar och däck till Golfen, handlat och lagat mat. Gjorde ett nytt recept på fiskgryta idag, det var riktigt gott, med morötter, paprika och sockerärtor i!

Nu har alla hantverkare gett sig av och David är iväg på byggmöte så jag passar på att ta mig en ledig stund framför datorn medan Albin sitter bredvid och leker med sin lilla låda full av skruvar & muttrar.


Kommentarer
Postat av: Ida- Blivande mamma till pärlan.

Oj va det går fort för er =)

2010-10-14 @ 22:28:34
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Frida

Stämmer det du säger med magen, men jag tycker även det ser ut som om du var större med Albin än vad du är nu... Kram kram

2010-10-15 @ 09:56:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0