Nedräkningen har börjat!

58 dagar kvar idag, till beräknad förlossning och nu har jag kommit igång
ordentligt med mitt hallonbladste-drickande!



Jag drack det förra gången jag var gravid med och då började jag oxå ca 2 månader innan. Igentligen ska man inte börja före vecka 35 står det överallt men jag är en av dom som ändå inte tror att bebisen kommer ut fören den är färdig, bara för att jag dricker lite örtte...

Dom första kopparna är inget vidare goda för en som häller i sig litervis med vanligt (svart) te varje dag men jag tror att jag fick väldigt god hjälp av att jag drack detta teet innan. Förlossningen gick jättebra, snabbt och precis som det ska, dessutom återhämtade sig min kropp väldigt bra. Jag fortsatte dricka hallonbladsteet några veckor efter att Albin var född oxå för det hjälper livmodern att "dra ihop sig"

Jag känner mig på nåt sätt fortfarande ganska "smidig". Tror faktiskt att det beror på att jag inte gått upp så mycket än och magen är inte jätte ivägen. Det kändes mycket mer "tungt" förra gången. Jag undrar om jag inte hade mer ont i fogarna då oxå, svårt att komma ihåg men det satt på helt andra ställen i alla fall,
än vad det gör nu.

Idag pratade jag och Albin om vad som händer när lillebror/lillasyster har kommit till oss och han har lovat att visa och lära sitt syskon hur man bygger och leker med tågbanan, även skidor & pulka skulle han visa hur det gick till, för det är sånt som storebröder gör, han är för gullig!

Just nu är han uppe med pappan sedan ett par timmar tillbaka och sätter reglar i taket tror jag. Jag har letat upp massa goda recept på nätet och nu när affären öppnar ska jag åka och handla så vi får middag här i huset idag!
I kväll åker Albin till mormor & morfar för han ska sova där eftersom hans mamma & pappa ska ut på äventyr i morrn, hela dagen, bara dom två...


Kommentarer
Postat av: MammaMorran

Det där drack jag också! Jag tyckte det var jättegott, fast jag är kaffedrickare i vanliga fall- sen tror inte jag heller att det hjälper till att sätta igång ngn förlossning...då får man nog dricka hur mkt som helst ;)



Kram

MammaMorran- kika gärna in och läsa om livet som ung, gravid flerbarnsmamma med en son som har AHDH/Autism

2010-10-10 @ 12:39:42
URL: http://mammamorran.blogg.se/
Postat av: Jonnie

Oj då e de inte långt kvar fram till knatten hoppar ut :)

2010-10-10 @ 13:39:16
URL: http://www.Alwaysfabulous.se
Postat av: AlmaaaA

fin blogg :)

allt bra?

2010-10-10 @ 13:52:28
URL: http://ellamor.blogg.se/
Postat av: Angelina

Låter som ett te man kanske ska testa sedan vart köper man de? Kram

2010-10-10 @ 21:00:55
Postat av: Jonna

Jag håller alla tummar och tår för att din lilla/e bebis ska komma ut innan beräknat. Med tanke på att Albin kom tidigare (har jag för mig?), så borde ju denna bebis också komma innan ... Spännande!

2010-10-10 @ 21:51:16
URL: http://djonna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0