Nu vet jag!

Ja, nu vet jag va alla gravida kvinnor behöver!
Eller igentligen behöver väl alla en hel dags avkoppling, vare sig du är kvinna eller gravid...


Alla bilder hämtade från www.asiaspa.se

Igår var nämligen jag och David på Asia Spa i Varberg, en heldag från 8-17, bara jag & han!

Det var hur ljuvligt som helst. Vi hade varsin behandling inbokad på förmiddagen och sen hade vi en spa-lunch i hotellets matsal. Jag hade valt en gravidanpassad behandling som började med ansiktet och medan en mask låg och verkade fick jag fot, ben, hand, arm och magmassage! Tyvärr ställer mina fogar till det rejält och det gjorde verkligen superont att ligga still på rygg i nästan en timme, men det var ju så skönt med lite massage!

Innan vi åkte hem till mormorn och hämtade hem vår älskade lilla skruttunge så tog vi oss en kvällsfika på Mignon. Varsin fralla, kaffe och en stor kopp te, den perfekta avslutningen på vår heldag tillsammans.

Albin hade haft det så bra hos mormor, natten hade gått toppen och dagen likaså, dessutom hade han vart några timmar på dagis så mormorn fick lite vila i alla fall.

Idag har vi massor av ärenden att uträtta så vi ska strax ge oss ut och börja dagen på samhället, men först måste jag dricka dagens första kopp hallonbladste (jag köpte 2 paket till igår...).

Åhh, höll på att glömma ju, äntligen har Li & Mattias fått sin bebis! Jag fick ett mess i morse med en bild på en ljuvligt söt liten tös, alldeles lagom med sina 3340g och 48 cm. Ska bli så spännande att träffa henne!


Kommentarer
Postat av: Anna

Låter som ni hade en toppendag! Hälsa Li o Mattias från Tobbe och mig!

2010-10-12 @ 16:21:00
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0