Tiden går...

Ja, tänk va fort tiden går. Nu har vi gått in i vecka 27 i den här graviditeten och jag känner mig än så länge väldigt pigg måste jag säj. Jag har ju ont av min foglossning, så det går ju inte så värst fort när man ska gå någonstans eller ta sig upp från sittande eller liggande ställning, men jag har inte så många arbetsdagar kvar, sen hoppas jag att jag orkar fixa och dona här hemma en del.

Idag på morgonen gav vi oss av direkt efter frukosten. Det var ju strålande sol ute och med morgongröten i magen cyklade vi iväg. Vi landade först hemma hos mormorn som skulle lukta på alla nya dofter och dit kom även Li som var ute på promenad. Vi fikade på te, kex & ostar.

Vid halv 12 cyklade vi vidare till Tvååkers Bibliotek så jag fick röstat, skönt att ha det gjort redan. Väl hemma igen så satte vi in cyklarna, bytade kläder, gav kisarna mat och körde bort och hämtade mormorn som skulle med på nästa utflykt.

Vi stannade på MAGI mode och köpte biljetter till modevisningen som äger rum måndagen den 4 oktober. Det är begränsat antal biljetter och även denna gången är det riv efter biljetterna som sålde slut långt innan, förra året. Dom kostar 50:- och då ingår det nåt ätbart & fika. Jag kommer inte att gå med på catwalken i år för dom har inte tillräkligt med kläder som passar på min kanonkula men jag får stå "back stage" och hjälpa dom andra modellerna så dom ser representabla ut innan dom börjar gå. Biljetterna köper man på MAGI mode, som ligger mitt emot Time här i Tvååker, gamla Statiol.

Vi körde vidare in till stan och fick gjort alla våra ärenden innan vi åkte hem, lagom till fikat. Jag och Albin lämnade av mormorn (som visst hade haft det hett om öronen med katter på vift) och åkte hem och tog en lång fika på gräsmattan tillsammans med Brorsan & Alice. Brorsan är inte kry, stackarn satt i den varma solen med full mundering på sig, han stanna inte ute så länge men jag tror både han och Alice mådde bra av lite frisk luft och sol.

Jag och Albin fortsatte mysa på filten på gräsmattan och jag fick fram min nya mobil och började fixa inställningarna på den och sen kom morfarn och höll oss sällskap en stund. Nu i kväll har David monterat dom nya skjutdörrarna i tvättstugan och jag har organiserat i alla nya hyllor, det kommer bli sååå bra när det är klart (som med allt annat i detta huset...)

Nu ska jag fortsätta föra över alla viktiga grejer från en mobil till en annan!


Kommentarer
Postat av: IDA-Blivande mamma

Snart kan du vara hemma och njuta av bebis och lille Albin =)

2010-09-02 @ 12:55:34
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0