Effektiva!

Idag har vi vart ordentligt rediga minsann.
I morse fick jag röjt upp inne, slipat det sista på bordet och fixat mina stolar. David hade lite jobb att göra på förmiddagen men Emil sov en bra stund ute i vagnen så jag hann bli klar med nästan allt.

Efter att lillebror vaknat och fått middag så gav vi oss ut på en liten cykeltur, jag och mina pojkar. Vi hade massor med grejer att ta hand om i trädgården (ved och pellets mm) men eftersom en av oss ändå måste ha Emil när han är vaken så tog vi oss en liten avstickare, han älskar att cykla (det gör dom båda)! Vi körde om mormorn & morfarn och lurade med oss mormorn bort till loppisen och hua, va mycket folk där va!!

Folk är som galna på loppis så vi stannade inte länge (tacka vet jag auktion) men visst kan man göra sig fynd om man är snabb! Mamma cyklade hem till sig och jag hem till mig. Emil sov så vi började lite smått med veden men sen var David tvungen att åka och skjutsa runt på lite folk (inte världsbäst tidpunkt precis men han är ju sååå snäll). Eftersom han hade börjat lasta av en pall pellets men inte hunnit klart så fick jag och Albin fortsätta (en öppnad pall kan inte stå ute för den tål inte fukt).

Det är tur att det inte är varje dag jag lastar av pellets för det är stor risk att jag knappt kan röra mig i morrn... En säck väger 16 kg och det är 52 säckar på varje pall... David hade hunnit med knappt hälften ungefär innan han blev tvungen att åka, sen tog jag resten.

När David (han hade med sig Emil så vi kunde få nåt gjort) kom hem igen så käkade vi bara kvällsmat innan dom fortsatte med veden. Jag tog hand om Emil, dushade och gjorde oss fräscha innan vi oxå gick ut till grabbarna. Nu sover smågrabbarna och jag är  för trött för att göra nåt alls så jag ska bara kolla färdigt på dokumentären jag börjat på innan jag ska stupa i säng.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0