Jag buzzar Dove balsam!

Som ni säkert vet vid det här laget är jag en buzzador och då får jag möjligheten att testa en massa grejer. Jag har bla buzzat för Santa Maria, Pro Plan och nu för Dove Express Intensivbalsam, vill du oxå bli en buzzador och få möjligheten att testa olika produkter, klicka genast in här och registrera dig!



Vad tyckte jag då om balsamet?

Jag använder ju normalt sett inte så ofta balsam för det tar helt enkelt för lång tid (jag är en såndär snabbduschare) och jag har redan väldigt glatt och flygigt hår så jag är nöjd om det lixom är lite strävt och sitter kvar i hästsvansen jag sätter upp varje morgon...

Låter jag tråkig? Jodå, så tråkig är jag och mitt hår (eller hela jag och utseende grejen...)
Jag har nu provat Doves balsam i 2 veckor ungefär och visst har jag märkt en väldig skillnad, absolut!
Hade jag nu vart ute efter ett väldigt lent och mjukt hår så hade jag vart supernöjd, verkligen.
Men nu är ju inte det riktigt så med mig, jag har ju redan ganska glatt hår och balsamet har gjort det ännu glattare vilket har medfört att min tofs glider ur mycket lättare och det tycker jag bara är besvärligt så jag kommer troligtvis att fortsätta utan balsam men jag vill för den delen inte alls dizza Doves express intensivbalsam för det var ju faktiskt riktigt bra och just det att det bara behöver sitta i en minut eller så passar ju mig som är en snabbduschare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0