Prickarna har minskat!

Nu har vi smörjt med hydrokortison i 2 dagar och han har blivit bättre!

Antalet prickar har minskat avsevärt och så då även klådan så i natt har han sovit hela natten utan att jag behövt gå upp och smörja och så, skönt!

Däremot fick Emil feber i går eftermiddag och då var det inte mycket med honom, stackarn!
Jag märkte inget på morgonen, han åt frukost (kanske inte lika friskt som hhan brukar nu när jag tänker efter...) i vanlig ordning och sen kom ju farmorn hit och passade medan jag åkte och gjorde lite ärenden i staden.
Han hade varit som vanligt, ätit middag och somnat som en klubbad säl efter maten, ute i vagnen och när jag kom hem så åt jag lite lunch (svängde ihop en supersmarrig omelett!) och sen kom mormorn hit och vi gav oss iväg till MAGI-mode som har utförsäljning (dom ska flytta till stan).

Emil vaknade medan vi var där men då var vi nästan klara så jag klädde bara på honom en overall och sen gick vi hem igen och då märkte jag att han var lite varm och gnällig. När mormorn åkt så tog jag febern och då hade han 38,5. Vi kröp upp i soffan och satte oss och där satt han, still i mitt knä i 1½ timme, då är man verkligen inte kry om man heter Emil...

Jag messade pappan som fick åka och hämta Albin och köpa lite mer mjölk till Emil (vi smygstartar med laktosfri än så länge och han är helt GALEN i mjölk, han med...). Medan han satt kvar i min famn i soffan slök han en hel flaska mjölk och sen blev han piggare och orkade gå ner och busa med storebror som kommit hem.

Jag var och tränade på kvällen och när jag kom hem hade David tagit hand om båda våra sjuklingar så Albin låg redan och sov, insmord och klar och Emil låg och slumrade i pappans goa famn efter vällingen, med en alvedon i kroppen så han skulle somna gott.

Han somnade gott oxå och jag förberedde mig på yttligare en natt med vakna barn men dömm om min förvåning när jag vaknade vid 4 av att Emil ville ha välling, och sen bara somnade om för att sova till 8 i morse! Albin hörde vi inte av heller på hela natten utan han gick upp så fint och satte på barnkanalen vid kvart i 7.

Nu har vi ätit frukost och eldad upp första siffran på vårt superfina nummerljus som jag fått av Camilla. Kalendrarna är öppnade och Emil hade gärna ätit upp luckorna om han fått (han har fått dille på att köka papper!).

Jag får se hur det blir här nu på morgonen, helst hade jag velat åka en sväng till Rönnås Lada och provfota med mitt nya objektiv, men vi får se hur barnen har det, annars åker jag helt enkelt dit lite tidigare i eftermiddag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0