Föräldragrupp och feber...

Stackars lilla Albin har blivit sjuk igen! Han har feber, ont i halsen och huvudet, eller pannan som han säjer.
Så mycket feber som han haft denna vintern har han inte haft sammanlagt i sitt liv!

Jag och lillebror hade ju föräldragrupp i dag och tanken var ju att Albin skulle vara på dagis under tiden men jag misstänkte redan i morse vart det barkade hän så vi ringde dagis. Han hade bara 37,5 i temp på morgonen men han har inte så hög temp annars och jag känner honom så väl att jag visste att han inte var kry.

Vi ringde mormorn som var ledig idag (än en gång, vad skulle jag göra utan min älskade mor?) så Albin fick vara där medan jag och lillebror promenerade bort till BVC och första gången med föräldragruppen. Det var jätteroligt, lillebror var kanon snäll hela tiden och gjorde inte ett ljud i från sig.

Efter 1½ timme promenerade vi hem till mormorn igen och då var maten klar, korvgryta. Tyvärr märktes det tydligt redan då att Albin började bli sämre. Han åt nästan inget alls till middagen.

Medan Albin låg på soffan tog jag och mormorn varsin kopp kaffe och lillebror envisades med att vara vaken (vilket han vart nästan hela dagen idag!). Mormorn fick fram kameran och knäppte säkert 30-40 bilder i hopp om ett litet smajl-kort men det gick inte! Fast mamman fastnade visst på kort idag...


När Albin piggnat till (efter lite blåbärsglass) så kom han och ville vara med.
Den ungen blir ju bra på kort alltid, fattar inte var han har fått det ifrån, eller om det kanske kommer av att han alltid vart med väldigt mycket på kort...



När vi kom hem så la sig Albin på soffan igen. Han frös och hade dubbla filtar på sig. Medan jag höll på att sätta på en film på DVD:n så somnade han och eftersom lillebror inte alls ville sova så fick jag nästan inget gjort!
Fick tvättat, torkat/hängt och vikt 2 maskiner tvätt, dammsugat av och matat lillebror innan David kom hem och jag äntligen fick lämnat över och åka och handla, för mig själv!

När jag kom hem från affären höll pappan på att bada en tokbajsad lillebror medan storebror var väldigt ynklig och hade jätteont i "pannan". Jag tog febern och han hade 39,0°. Han fick en Ipren och låg kvar på soffan en stund tills han mådde bättre, sen fick han i sig en hel tallrik gröt och en piggelin!

Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på en lugn natt.
Vi tänkte ev åkt och badat i morrn men det blir nog inget med det eftersom Albin inte är bra. Tyvärr, för vi hade  sett så fram emot att bada. Får väl bli till att förbereda för lite fredags-mys i stället.

Förresten, jag tänkte lägga en PartyLite order i helgen eller i början på nästa vecka, så hojjta till om ni vill ha nåt!


Kommentarer
Postat av: Ida & Jouline.

Tack fina du. Du som skall ha tack för de fina kortet.

Gud så mysiga kort ni är så fina.

Kram

2011-02-18 @ 20:02:45
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0