Friskt ute!

Idag har vi vart ute minsann, trots bitande kyla!

Vi gick hemifrån i morse strax efter 9. Det var ruskigt kallt trots att jag hade underställ och termobrallor på mig. Lillebror hade det varmt och skönt där han låg i vagnen och till och med Albin tyckte det var kallt om kinderna bitvis.

Vi tog vägen om mormorn. Vi gör ofta det. Albin vill alltid gå om mormorn när vi är ute... Jag tog en kopp kaffe, Albin spelade lite och lillebror smajlade upp sig en del medan vi var där. Vid strax efter 11 gick vi vidare till affären, då hade det blivit lite goare temperatur ute. Vi fick med oss både torskfilé, högrev och kyclinglårfilé hem, så vi har middagarna klara för ett par dagar framöver.

Väl hemma så fick lillskrutten mat och sen började jag med vår middag, fiskgryta med wokgrönsaker och kräftstjärtar. Efter maten packade jag mina sista tradera paket för denna omgången och sen kom Lina med Isak & Olle på besök. Grabbarna har lekt exemplariskt bra idag och efter fikat gick dom ut alla tre och lekte minst lika bra där medan jag och Lina gick ut till studion och pratade foto!

Nu har pappan kommit hem men han har nog blivit smittad av Albins förkylning för han är lite ur balans så det blir ingen träning för hans det idag, och det betyder att jag kan stanna hela mitt träningspass, annars brukar jag få gå efter bara några minuters stretch.

Det är lika bra att passa på att byta om nu, när lillebror vilar och killarna duschar så jag kan komma i tid!


Kommentarer
Postat av: HUSnrNIO

Vilka härliga bilder i din header=) Ha en trevlig kväll och hoppas ni klarar er ifrån förkylningsbacillerna.

2011-02-23 @ 21:55:39
URL: http://www.husnrnio.se
Postat av: Ida & Jouline♥

Tack vännen. Nu väntar vi på att någon skall lägga ett bud, gärna högt ;)

Kram

2011-02-24 @ 07:11:33
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0