Stor!


Det är väl ingen höjdare att ligga på rygg och stirra i taket längre...
Nää, barnstolen vid bordet ska det vara!

Lillebror har blivit så stor!
Igår var han med oss och badade i simhallen. Som tur var hängde Anna, Noa & Ella med (annars hade jag inte åkt, inte själv) så jag kunde ta hand om lillebror när vi badat klart.

Vi duschade av oss medan Albin badade vidare med Sylwanarna och lillebror fick lite mat. Efter maten passade han på att lägga sin 3 dagars laddning i blöjan så det tog lite tid i omklädningsrummet... Efter badet åkte vi som vanligt ner till Veras och fikade.

På eftermiddagen kom dom hem till oss och kikade på både fotostudion och i PartyLite katalogen. Albin och Noa spelade massa spel och Albin tyckte det var så roligt att Noa var med!

När pappa David kom hem (verkligen kanonförkyld!) så åkte vi bort till mormorn & morfarn i hop med morbror Coffe där det bjöds på mycket, mycket smarrig kycklig i pepparsås med ris och färska meloner. Morfarn hade dessutom vart och köpt semlor så vi fick riktigt smarrig fika med. Albin var jätteledsen och inte alls lik sig själv på kvällen så David och han åkte hem mitt i På Spåret och han hade somnat som en stock när han kom hem.

Jag, Lillebror och brorsan åkte hem efter På Spåret och sen gick jag faktiskt och la mig ganska tidigt, vid 22.

Vi vaknade av en jätteledsen Albin vid midnatt. Han hade ont i både pannan och örat så han fick en Ipren och jag gick ner med honom till soffan där han, långt om länge, somnade. Jag lyckades väl kanske somna vid 2-tiden och blev överraskad när lillebror inte vaknade innan kvart i 4 för mat.

Albin väckte oss igen vid halv 6 och hade ont igen så David gjorde välling och jag tjoffade in ännu en Ipren i lilla rumpan. Jag lyckades inte somna om efter det och vid kvart över 7 vaknade lillebror...

Som ni förstår har det vart en ganska tröttsam dag idag men jag har ändå fått gjort en smarrig köttgryta, vart i stan med mamma, provfotat 2 gånger och gjort lite fika rutor (se recept i tidigare inlägg). Mamma och pappa har vart här och hjälpt till med både det ena och det andra.

Nu ska jag kila ner och äta lite tänkt jag och sen blir det ingen sen kväll här hemma i det lilla röda huset. David är dessutom oxå dålig och måste bli bättre tills på måndag då han har massor på jobbet och vi snart ger oss av på skidsemester igen...

Förresten, vart är alla kommentarer, börjar bloggen bli ointressant?


Kommentarer
Postat av: Angelina

Nyfiken liten Emil klart man måste se vad som händer omkring än :) hoppas Albin snart blir kry stacakren har ju verkligen fått stå ut med massa sjuka i vinter ju :(



2011-02-26 @ 20:19:27
Postat av: Lina

Det blev ju jättebra med lillebror uppbullad i stolen

2011-02-27 @ 12:26:42
Postat av: Jessica

tycker väldigt synd om er ni verkar väldigt drabbade av både det ena och det andra med sjukdomar :(

2011-02-27 @ 14:10:00
URL: http://cornerofmyheart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0