I ett, i ett!

Här hemma går det undan i ett rasande tempo. Jag har vart igång precis hela dagen och nu är det städning som gäller! Jag började dagen med att knalla bort till bageriet och köpa frukost. Åt i min ensamhet medan David låg på soffan och kollade på skidor. När frukosten låg i magen åkte jag bort och hämtade hem min älskade stora pojk som sovit hos mormor & morfar.

Jag och Albin åkte om affären och storhandlade ordentligt sen när vi kom hem så låg David fortfarande kvar på soffan så jag tog och matade lillebror innan jag började med maten och tvätten. Medan jag höll på att få färdigt maten så åkte David iväg till lagret och hämtade nåt men han var hemma lagom tills maten var klar och sen hamnade han på soffan igen, där han fortfarande ligger.... Ni som läser mellan radera kanske hör en antydan till irritation? Behövs det ens nämnas att jag hatar längdskidor och skidskytte!?

Nu ska jag återgå till städningen, bara tvättstugan kvar och golven! I tvättstugan har jag ställt allt som ska ut till förrådet och det ska David få ta så jag kommer knappt ens in där nu. Vi har rört ihop en vaniljpannacotta som står och stelnar i kylen och i kväll ska jag fixa råraka med gräddfil, räkor, rödlök, dill och löjrom. Till Albin blir det en räkmcka med ägg! Bäst att återgå till städningen för jag ska mysa ikväll, har vart ensam 3 kvällar i rad nu när David vart på träning, möte och fest.


Kommentarer
Postat av: Anna

Men Charlotte! Skidor på tv är ju nåt av det bästa som finns under vinterhalvåret!! ;)



Kram på dig!

2011-01-22 @ 20:30:26
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0