Läget med lillebror

Natten har faktiskt vart helt ok och vi slapp hostattacker, både i går kväll och i natt.

David var som ett vrak i går kväll så jag tog till min bestämda sida och skickade honom i säng redan vid halv 10, annars ska han alltid envisas med att sitta i soffan, där han givetvis alltid somnar och sen får gå och duscha och sånt mitt i natten men nu var han nog väldigt trött för han gjorde som jag sa...

Jag satt och kollade lite på tv, medan jag ammade och sen gick vi upp och tog på lillebror pyjamas och han var så go, alldeles vaken och pratig. Lillebror fick en flaska ersättning och sen somnade han så gott så jag bar upp honom till den sovande pappan och där låg dom och snarkade i kapp medan jag gjorde mig i ordning, släckte och donade lite. Det är ALDRIG jag som är uppe sist så det var riktigt mysigt att gå runt och pula i tystnaden.

Vid strax efter 11 tror jag att jag somnade och sen vaknade lillebror vid halv 2 och då fick han lite mera mat och sen sov vi en timme till men efter det var det lite rossligt och han kunde inte ligga ner alls så jag satt upp med honom en timme innan jag väckte David (då hade han ju fått sova mellan 21.30-4.00) så fick han ta med lillebror ner. Det gör han så gärna så, för dom somnar alltid bara om nere på soffan...

Vid 6 kom han in med lillebror till mig, då var han arg, så han fick äta lite till och sen sov han lite sproradiskt, han hade svårt att andas genom näsan och man märkte att han rosslade en hel del. Efter det somnade jag aldrig riktigt om men vi låg kvar i sängen och mös. Vid 8 gick vi upp och tog på oss, matade lillebror och sen käkade vi frukost. Lillebror är fortfarande ganska tät och vi har fått "suga" näsan på honom en hel del.

Nu har han legat och sovit i sin babysitter här på bordet en bra stund, jag har hunnit med att äta frukost och få på storebror kläder så han kunde gå ut. Mam märker att han har det lite jobbigt för han kan få riktiga klykningar rätt som det är så det sitter nog lite slem i vägen. Det kom en liten kräka innan oxå och det gör det nästan aldrig annars så lite jobbigt har han det nog. Han är dessutom väldigt kletig i ögonen och hostan låter hemskt även om det inte kommer sånna attacker.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0