Lite bilder

Det händer ju inte varje dag längre att jag tömmer kameran och ofta det sista har det blivit ett litet blogginlägg från mobilen med ett halvtaskigt foto (om man nu kan kalla det "taskigt" med mina vackra barn som motiv...).
Men så får det bli nu ett tag, tills jag har fått ordentlig ordning på vardagen, med allt som ska hinnas med.
Jag hoppas även att det snart börjar bli dax att fota lite igen för nu var det längesen och jag saknar det, som jag sagt tusen gånger innan, jag är extremt social och älskar att träffa människor, men jag hatar magsjukorna som går och det är det som ställer till det för mig lite.

Hur som helst så ska jag visa hur det såg ut i söndags när jag och Albin bakade!


Albin slickar skålen, hans favorit syssla när vi bakar...
Det blev 3 filmjölkslimpor och 12 kladdkakemuffins. Bilden på muffinsen är lånad av recept.nu eftersom det var där vi hittade receptet på Leilas goda muffins.

Medan vi bakade så fick lillebror ligga på bordet och bara vara med, det kommer han nog att vara rätt bra på är jag rädd för i köket tillbringar jag massor av tid!


Han ligger och kikar på en grej vi hängt upp i lampan och eftersom vi både eldar och bakar så är det varmt hemma och det är nakenfis som gäller för att inte svettas ihjäl (men det är bara barnen då, jag lovar att jag har kläder på mig när jag bakar...). Han övar även nacken och efter en liten stunds vakentid så somnar han gott, fortfarande på samma filt på köksbordet.

Som jag tidigare nämnt så har lillebror växt som bara den det sista och nu har vi börjar använda allt fint vi fått i storlek 62 och då fick vi bla denna gulliga drak-dräkten av min faster Cin med familj.


Nu ska jag gå runt och tända lite mysljus i huset och vänta på mina stora pojkar som vart och kollat på jobb. Albin älskar att få vara med pappan på jobbet och nu när han kom hem lite tidigare för att hämta något så passade Albin på att kasta sig i arbetsbrallorna och hänga med!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Konstig fråga kanske, men har du kvar drakdräkten som du har bilder på och skulle du vilja sälja den? Är på jakt efter en sådan! :-) MVH Jenny

[email protected]

2012-05-15 @ 17:56:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0