Behöver mer timmar på dygnet...

Är det bara jag som skulle ha stor nytta av lite fler timmar på dygnet?

Igår kväll var jag ute och gav bordet och borsbenen en omgång färg till innan jag stupade i säng för att återigen vara ute i verkstaden i målar-outfiten redan strax efter 7 i morse...

I morse fick bordsbenen sig sista slitningen och bordsskivan sista lagret täckfärg. Medan jag är ute och målar är David inne och tar hand om barn (i alla fall bebis, Albin springer i mellan som han vill) nu när han är hemma. När jag målat klart på morgonen var frukosten framdukad och det var riktigt gott med mackor & te då. Men jag hade inte ro att sitta där någon längre stund så jag började skruva ner skåpet/bänken/skänken (vet inte riktigt vad det kallas). Jag fick skruvat av allt, gångjärn, glasskivor, lådor, knoppar, magneter mm och i eftermiddag fick jag hjälp att bära ut allt i garaget.

Men vi ska väl inte gå händelserna i förväg. Efter nedmonteringen åkte jag och hämtade mamma, som skulle med mig på en loppis. Vi pratade lite löst om Alice (som väntade kattungar) och jag sa att jag vart inne hos henne i morse, innan jag gick ut och målade och då låg hon så snällt i sin låda och spann. Det tyckte mamma lät himla mysko, så vi åkte dit innan loppisen och visst låg hon fortfarande där i lådan, med 3 små kattungar!!



Taget med mobilen, en svart & 2 spräckliga.

Vi skickade en bild till brorsan & Julie som bestämde sig för att komma hem direkt och inte vänta till i morrn.

Vi åkte till loppisen, lite senare än tänkt (den öppnade 11 och vi var nog där 11.20) och både jag & mamma fyndade böcker! Väl hemma så fick vi snabba oss att duscha och göra oss klara, barnens Faster Evelina fyllde år och vi skulle på kalas.

På kalaset bjöds det på både smörgåstårta och smarrig födelsedagstårta.
Jag hann faktiskt med både och innan pappa kom och hämtade upp mig, vi skulle upp till Göteborg och hämta hem sidvagnen som vart utställd i Nordstan hela helgen. Strax innan Frillesås hade det hänt en olycka och vi hamnade i bilkö... Nästan en timme försenade kom vi upp och kunde lasta på allt och köra hemåt.

Efter att ha slängt i mig lite kvällsmat och givetvis hoppat i mina arbetskläder igen så gick jag ut i verkstaden/studion. Pappa och David hjälpte ju mig ut med skåpet i garaget så jag kunde bara inte låta det var, även om jag tänkt det från början. Bordskivan fick ju i alla fall sin slitning och ett lager lack men sen började jag slipa lite på lådorna, luckorna och hyllorna och vips så stod jag där med penseln i ena handen och grundfärgen i den andra...

Jag grundmålade faktiskt bara upp det jag hade kvar i burken så jag har nog hälften kvar på överdelen av skåpet, men det sparade jag till i morrn och jag hoppas på strålande väder så min kära mor dyker upp och underhåller bebisen så jag får bli vid. Nu ska jag fortsätta leta efter nya beslag och gångjärn på nätet, det finns hur mycket fint som helst!

Bjuder på en fin bild på Lillebror, som provburkar den lilla sidvagnen som vi tog med oss hem från Nordstan...


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad är nu detta, har ni köpt en sidvagnscross modell mini??

2011-07-17 @ 22:05:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0