Tömmer ena kameran...

Usch och fy vad dålig jag är på att visa er bilder nu för tiden... Skäms på mig!
Men jag kan inte lova att det kommer bli bättre riktigt än, jag har fortafarande en såndär hel massa på gång (som vanligt). Men nu fick jag i alla fall tömt ena minneskortet och där hade jag visst detta...


Bla bilder från när vi hade kalaset för min älskade Farfar som fyllde 75 år.
Vi började med tårta & kaffe hemma hos mamma och sen käkade vi grillbuffé på Ästad.
Dom båda nedersta är från i söndags, Albin målade en tavla som faster Evelina fick när hon fyllde år och Emil tar igen sig i vagnen.

Idag har vi återigen donat...
När vi ätit frukost och det var dax för Emils förmiddags-lur så gick jag och Albin ut i garaget och gav överdelen på hyllan en omgång täckfärg. Även vitrindörrar, hyllplan och lådor fick en omgång. När det var klart så hade lillebror redan vaknat men han fick smaska lite på min nyckelknippa och då hann vi med att lacka bordet för 3:e gången så nu är det faktiskt klart!


Jag är nöjd, väldigt nöjd!

Nu ska vi bara tömma underdelen på skåpet oxå så jag kan börja på det, men det är ju lätt som en plätt!

Efter målningen blev det lunch och sen på eftermiddagen gav vi oss ut på en promenad. Vi gick bort till skolan och Albin fick springt av sig, klättrat, gungat, hoppat och busat. På hemvägen tog vi en glasspaus på Korv Me Mos och när vi satt där kom Oscar med familj och gjorde oss sällskap. Dom hängde med oss hem efter glassen och sen kom även Camilla och David förbi en sväng.

När alla gått blev det lite bråttom, Emil passade på att göra en riktig explosion i blöjan och sen skulle han ha mat. Morfarn kom och undrade om vi skulle åka med honom ut till banan eller ta egen bil men eftersom David inte kommit hem ännu så fick Albin åka med morfarn medan jag gjorde te, mackor och packade en kvällsmats-fika korg att ta med ut till banan.

Som ni kan läsa om i inlägget här under så var det prova-på-kväll för sidvagnscross ute på Anneberg och det ville vi ju inte missa.

Albin hittade sin kompis Hannes direkt och som tur var så hade dom båda sina cyklar med sig så det blev en massa race med sladdar och hopp... Tobbe och Ella kom ut lite senare och alla 3 barnen lekte jättebra ihop även efter det.

När vi kom hem fick jag bära upp en genomskitig unge i duchen och skura ordentligt. Behöver väl knappt nämna att han somnade innan det lilla vithåriga huvudet landade på kudden. Emil sov en liten stund när vi åkte till banan så han var inte riktigt lika trött men vid 9 susade han gott i sin säng han med!

Nu ska jag oxå krypa till kojs för i morrn blir det massa mer målning hoppas jag, vi får fjäska lite extra för mormorn, men vem kan motstå dessa guldklimpar?


Kommentarer
Postat av: Mamma

Denna mormorn kan det inte, motstå alltså... Så fina möblerna blev!

2011-07-19 @ 22:47:27
Postat av: Göran

Härligt Charlotte,gillar ditt slipande efter allt jobb,de blir nygammalt,sen kan man ju undra om möblerna kanske varit mera värdefulla utan färg,men de får väl framtiden bedömma,experter som säger,ja om dom inte blivit målade,ja denna värd,huvudsaken att du trivs,jag tycker de blir jättefint!

2011-07-20 @ 23:17:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0