En dag på crossbanan...

Vilka killar vi har!
Så duktiga att ha med ute på banan, båda 2 verkar gilla cross-livet lika mycket som vi. Albin var genomskitig när vi kom hem innan och fick hoppa ner i tvätthon hemma hos mamma & pappa innan vi kunde gå in och äta.

Tävlingen var inte den mest spännande jag har vart på men hela dagen har vart helt perfekt med väder, snälla barn, gott kaffe och härligt race. Vi åkte ut till banan vid halv 10 tiden i förmiddags och var hemma hos snällaste mammsen som hade maten klar vid 16.30. Vi fick jättegod söndagsmiddag (fast det bara är torsdag...) som bestod av kyckling med svisskon, potatis, morötter, brunsås & lingon.

Efter fikat åkte vi hem. David började genast jobba med lite av varje medan jag och lillebror gick in och tog hand om packningen. Björklund kom bort och så fortsatte dom på den där bröllopspresenten (och håller på än faktiskt) medan jag, lillebror och Albin var ute i trädgården. Albin, som fått motocross på hjärnan, ville gärna köra några varv på sin motocykel (minimoto) så David tog ut den och han brassa runt här i trädgården. Rätt som det var satte han full fart mot pooldäcket och missade precis svängen och brakade rakt in i det! Det såg fantastiskt roligt ut och jag kunde inte riktigt hålla mih för skratt. Han fick bara några skrapsår och fick plåster på det sen var det som bortblåst.

Nu har grabbarna kommit in, Albin har somnat här bredvid mig i soffan och vi kollar på Criminal minds. Dessutom har dom visst en massa nya idéer om spabad till vår trädgård så jag får väl lov att lämna över datorn...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0