Pool, värmebölja & studio...


Vi har invigt poolen idag, hela dagen, det har vart absolut nödvändigt för att kunna stå ut!
Emil har legat ute, naken, nästan hela dagen.
I eftermiddags tog vi 6 månaders bilder på Emil och mamma försökte sig på en bild på mig och Albin, som synes utan någon som helst skärpa...

Ännu en sommardag till ända.
Jag gnäller aldrig på vinter, snö, regn, minusgrader, frusna bildörrar eller blöta overaller så jag får lov att gnälla lite på värmen. Jag är väldigt varm av mig, väldigt varm så detta vädret är en riktig pina för mig. Man kan inte komma undan värmen någonstans (utom i bilens AC, men hur miljövänligt är det att glida runt i den hela dagen...) och jag lider verkligen. Poolen hade jag däremot inte klarat mig utan och inte Albin heller som har vart mer i poolen än på land idag. Vi hade en vattentemperatur på 21,5° nu i kväll.

Nu ska vi försöka oss på att gå och lägga oss men jag gissar att det blir lika illa som igår, varken jag eller David kan sova i denna värmen och har vaknat om vart annat hela natten...
I morrn fortsätter jag fota!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Nej, talangen för fotografering har du inte fått efter mig. ;-) Inte heller din termostat, värmen är ju ljuvlig!!

2011-06-06 @ 22:44:24
Postat av: Eva

Håller med dej, får jag bara ligga nere vid stranden så går det utmärkt med värmen, men man kan ju inte ligga där nere på natten ;-)

2011-06-06 @ 23:40:30
Postat av: Anna

Vad ljuvligt det ser ut!! :) Själv har jag bara suttit i skuggan med dunkande huvud och rinnande näsa hela helgen och förbannat förkylningen som hållt mig borta från stranden!! ;)



Kram kram!

2011-06-07 @ 09:01:04
Postat av: Vivan B

Samma här, har varit förkyld hela helgen. håller med Charlotte, man orkar ingenting i denna värmen, hoppas de blir lite svaligare i alla fall.

2011-06-07 @ 16:57:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0