Borta bra...

Vi har haft det helt underbart i Kläppen och jag blir alldeles varm och lycklig när jag tänker på att vi fick vara tillsammans hela familjen i en hel vecka, utan massa tråkiga måsten och annat.

Världens bästa mamma & pappa har vart hemma och tagit hand om katter, hus, post mm och dessutom hade mamma gjort så fint tills vi kom hem! Älskade mamma & pappa!

Nu har vi kommit hem och landat. Gårdagen bestod mest av att tvätta, tvätta och tvätta. Även om man inte använder sådär jättemycket kläder på en veckas fjällsemester så ska ju ändå alla handdukar, sängkläder, ytterkläder mm, tvättas när man kommer hem och det tar tid. Mamma och pappa kom över på dagen och kollade på filmerna (som David filmat på Albin i backen) och korten. Brorsan, som vart en vecka i Zell Am See (Österrike) kom även han in och drack lite kaffe med oss.

På eftermiddagen fortsatte jag tvätta medan grabbarna var ute och donade. Tog av takboxen, krattade upp lite löv, rensade på parkeringen, handlade, lämnade av skidor och lite annat. På kvällen åkte vi till mamma och pappa. Både jag och David passade på att sola lite medan mamma gjorde kvällsmat. Jag ska ju vara med på modevisningen på söndag och då kan man ju inte vara kritvit! Vi fick smarrig ugnspannkaka till kvällsmat så när vi kom hem var vi mätta och goa. Vi la barnen och sen satte vi oss tätt ihop i soffan och kollade på Solsidan och sen Män som hatar kvinnor.

Idag har jag lämnat Albin på dagis. Han har inte vart där på 3 veckor nu och han har längtat lite, speciellt efter sin kompis Oscar. Jag gick om affären och köpte lite knäckebröd, ost och kex och sen promenerade vi vidare hem till mamma och tog en fika. I eftermiddag har jag vart på sista Föräldragruppen på BVC. Albin blev hämtad på dagis av sin farmor och dom skulle ut och hälsa på farfar tror jag så det ska bli så spännande att få hem honom sen, som jag längtar efter min stora kille när han inte är med mig!

Lillebror somnade i vagnen när vi gick hem från BVC och han sover än, det är jobbigt att leka med jämnåriga bebisar... Jag har tagit mig en kopp te och väntar bara på att han ska vakna. Är man lite knäpp när man blir helt handlingsförlamad av att vara helt ensam? Albin är inte hemma, Lillebror sover ute i vagnen (med barnvakten såklart!) och jag längtar så det värker efter dom båda!


Kommentarer
Postat av: Malin

Härligt att ni haft det bra! Längtar tills på lördag då vi far iväg en vecka till skidornas "by".



Kram

2011-03-15 @ 21:29:37
URL: http://www.femifamiljen.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0