Fortfarande hög feber...

Stackars, stackars min älskade Albin!
När ska han sluta få feber var och varannan vecka?

Natten var ändå helt ok. Lillebror vaknade bara till en gång vid halv 3 men David gick in och stoppa i nappen och sen sov han vidare till 5 innan han blev hungrig. Albin ropade på mig vid 4.20, han behövde gå och kissa och tyckte det var så mörkt (det brukar inte vara nåt problem för honom annars) så jag följde med honom. Han var kokhet så jag gav honom en Alvedon och sa gonatt. När jag var uppe vid 5 med lillebror så hade han fortfarande inte somnat så jag gick in och pratade lite med honom. Han somnade väl så småningom och det gjorde jag med. Lillebror vaknade vid halv 7 men efter att ha fått komma över till min säng så sov vi till 8.

När vi gick in till Albin då vid 8 så vaknade han. Han låg mest på soffan hele förmiddagen men framåt middag blev han sämre så han fick en alvedon och då blev han såpass pigg att han faktiskt åt lite middag. Eftersom det är våffeldagen idag så frågade vi mormorn om inte hon ville göra våfflor och det gjorde hon gärna!

Albin åt 2½ våffla men sen var det mest på soffan han tillbringade sin tid. Vi passade på att åka och städa dagis medan barnen var kvar hos mamma & pappa och när vi kom tillbaka var det inte mycket med våran Albin. Han var så ynklig så och när vi kom hem så hade han återigen över 40 graders feber. Han fick en Ipren och sen satt jag och baddade honom med kalla, blöta handdukar på pannan i säkert en timme. Han tyckte verkligen att det var skönt med svalkan på pannan och ville inte att jag skulle sluta. Efter en stund mådda han lite bättre och frågade efter nåt ätbart så han fick en pizzabulle och blev jättenöjd. Mamma blev dessutom jätteglad när han åt upp den och drack massa vatten till!

Nu sover båda barnen och jag har tagit en lång, varm dusch. Det blir en tidig kväll här hemma och förhoppningsvis en lugn natt även om jag vet att jag kommer titta till Albin så fort jag vaknar till...


Kommentarer
Postat av: Mamma

Han är så tapper, min älsklingsfavoritAlbin!

2011-03-25 @ 22:01:36
Postat av: Eva

Stackars lille söte Albin. Ge han en go kram från mej.

2011-03-25 @ 22:03:04
Postat av: Amanda

Usch så tråkigt det är med alla dessa infektioner som är! Också Ludwig har varit sjuk mer eller mindre konstant i 5 veckor nu. En enda dag har han varit på dagis på denna tiden.

Vi får hoppas att våren kommer med bättre tider. Krya på er!



Och tack för gratulationen!

2011-03-26 @ 08:18:04
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Anna

Usch, vad är det för bacilusker som hoppar på honom hela tiden?? Ge honom en stor kram från Noa, Ella och mig!



Kram kram

2011-03-27 @ 16:21:19
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0