Min älskade lilla kille...

Nu är det min lilla bebis det är lite synd om faktiskt för han har fått sina första vaccinationssprutor idag.

Vi hade igentligen tid i morrn med dom ringde från BVC och sa att vi måste boka om tiden för vår BVC-sköterska inte kunde i morrn. Eftersom vi ändå skulle till BVC idag och träffa mammagruppen så frågade jag om inte vi kunde ta det efterråt och det gick ju alldeles utmärkt. Skönt för denna mamman oxå som slapp ligga och tänka på detta hemska tillfälle hela natten.

Det gick jättebra och givetvis var lillebror jätteledsen en liten stund precis när som stuckit honom men jag satte mig och ammade i lugn och ro direkt efterråt. Än så länge har vi inte märkt något på honom utan han har faktiskt vart glad och legat på en filt hemma hos mormorn och pratat och skrattat. Albin fick vara hemma hos mormorn så länge för han är fortfarande inte helt kry. Han har ingen feber längre men han har ingen matlust och petar bara i all mat, inte ens en hel vällingflaska får han i sig.

När vi kom till mormorn efter vaccinationen så fick vi mat och så hade hon och Albin bakat en choklad-havre-kladdkaka i långpanna som vi fikade på sen, jättesmarrig verkligen!
Jag fick faktisk i Albin lite ris och lite fisk till middagen och sen åt han en halv banan men kakan till fikat petade han mest bara i.

Idag tänkte jag börja så smått med packningen och sen blir det väl packning, handling och sånt för hela slanten i morrn kan jag tro.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0