Trött, men lycklig!

Oj, oj, oj vilken dag det har vart idag!

Började morgonen med att köra några maskiner tvätt, sänkläder, så vi har renbäddat och härligt att gå och lägga oss i nu ikväll. Sen direkt efter frukosten bakade jag sega havrerutor.

Albin och David har vart iväg en sväng idag på förmiddagen så jag har varavat lite städning med att bära runt på jättetung bebis. Tror faktiskt jag har fått en inflammation i ena axeln för det gör så ont och inte bara när jag bär på honom. När David och Albin kom hem så stack jag och handlade för att sen direkt påbörja middagen.

Efter middagen så sprang jag runt som en yr höna och pilla med mina modevisningskläder, letade efter skor, packade kamera & sminkväska (som jag blev mer än lovligt hånad för av våra stylister). Sen fick vi besök som jag tyvärr inte kunda vara så sociala emot eftersom jag fick hoppa in i duschen och börja göra mig klar för catwalken.

Vid strax innan 3 kom mamma & pappa och hämtade mig och all min packning, även om vi bara skulle 150 meter bort (medborgarhuset) så hade jag omöjligt kunnat ta allt på en vända. Modevisningen gick toppen och jag fick med mig en liten sommarklänning hem som jag verkligen gillade. Det blir inga bilder idag men jag lovar att visa senare.

Nu är mina ögon helt slut. Jag fattar inte varför men jag kan inte få av mig sminket fort nog när jag för en gångs skull vart sminkad, för jag blir så trött i ögonen. Jag funderar faktisk på att knalla upp och lägga mig redan nu, så får David komma in med lillebror när han ska äta för natten.

I morrn är det fullt ös igen, dagis, fika med mammorna och fixa i studion!


Kommentarer
Postat av: Anna

Ser fram emot lite kort från visningen! :)



Kramar!

2011-03-21 @ 07:40:57
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0