What a day!

Härlig dag!

Efter att Albin vaknade i natt med ännu mera feber så fick han inte åka till dagis så vi ringde mormorn på morgonen och frågade om han fick komma till henne. Det gick ju såklart bra, så jag och lillebror köpte lite frallor och åkte ner till Anna & Ella på frukost dejt!

Det tog längre tid än planerat då min dator helt plötligt beslutat sig för att inte öppna Photoshop, men till slut löste vi det med Annas dator och vid halv 2 åkte jag till mormorn. Albin hade haft det rikigt toppen och ville inte riktigt skilljas från mormorn är så efter en kopp kaffe tog vi en härlig promenad i Höråsen.

Det var lika jobbigt att skiljas från mormorn när vi vart ute och gått tydligen, så det blev tårar och skrik innan vi kunde gå hemåt. Då hade han umgåtts med henne i 7½ timme, oavbrutet...

När vi kom hem höll pappan på att tvätta bilen för fullt så jag gick in och gav lillebror mat innan jag själv värmde upp lite rester till kvällsmat. Medan pappan och Albin spelade lite av Albins nya bokstavsspel så tog jag med mig lillebror bort till mormorn & morfarn (jo, vi umgås mycket) som fick passa medan jag solade.

Nu är det kvällen och jag hade gärna visat ett par fina bilder men som sagt, mitt photoshop har visst ballat ur så det får bli senare. Nu ska jag fortsätta kolla på CSI.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0