Galen shopping!

Vilken dag!
(skriver jag det jämt kanske...?)

När vi lämnat Albin på dagis vid 9 så åkte vi till Gekås. Jag hade en klänning som jag skulle lämna tillbaka och sen behövde jag hitta nåt till Albin att ha i husbilen.
Vilken galen shoppingtur vi fick. Jag hittade hur mycket som helst, fattar inte vad det tagit åt mig, jag som brukar hålla såå hårt i mina pengar! Kan det vara någon form av amningshormoner tro? Jag tänker i alla fall skylla på det! Eftersom lillebror växer så det knakar så börjar även en del av stl 74 sitta väl tight här hemma så jag fick fylla på hans garderob ordentligt, i stl 80...

Lillebror fick:
1 långarmad body
2 kortarmade bodys
2 par plychbyxor
1 kortarmad body med korta ben
1 urmysig "jacka"
1 kortarmad skjorta
1 par finshorts
6 haklappar (behövs nu har jag märkt)
Nya nappar (från 6 månader!)

Albin fick:
Vind & vattentätt set med jacka & byxa
Keps
Leksaks mobiltelefon (han har tappat bort sin och var så ledsen för det)
Såpbubblor
Nytt bäddset att ha i husbilen
3 nya tandborstar (en ska såklart ut i husbilen...)

Sen hittade jag givetvis en himla massa annat, både nödvändigt och inte fullt så nödvändigt...

Vi passade på att ta det riktigt lugnt, strosa, amma, fika, byta blöja & shoppa loss.
Vid 14 var vi äntligen klara, men då passade Lillebror på att bajsa så jag fick ta hand om det och det tar sin lilla tid. Väl ute i bilen så var planen att han skulle få lite att äta och sen somna gott i bilen medan jag körde till stan och uträttade 2 små ärenden, men det gick inte alls som jag planerat.
Han satt och sjung för sig själv och var vaken hela tiden, så jag fick vackert sätta på mig bärselen igen och ha honom på magen medan jag donade med det jag skulle.

Vid 15.30 var vi äntligen hemma, snacka om en heldag!
Med allt jag hade köpt så tog det en stund innan jag fick packat upp och Albin hjälpte mig såklart när ha kom hem. Sen var det fotbollsträning (lek & boll) för hans det och jag passade på att tvätta upp alla nyinhandlade barnkläder medan dom var iväg och lagom tills dom kom hem igen så hade jag gjort mig klar för ett pass Work Out.

Nu har vi äntligen fått våra lilla gaphalls i säng (han somnade inte innan 21.20 idag) och jag ska ta och krypa till kojs, i morrn väntar ännu mer fotografering!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Oj, det var inte lite det! Sen heter det ju gaphaLs, och plySch. (Du har sagt att jag ska påpeka) Kanske väder för en promenad i morgon?

2011-05-17 @ 23:09:26
Postat av: lina

Ja gör det, vi hade jätte roligt! Vi har köpt våra på BR bra kvalite till bra pris (25:-). Ser fram emot att se era drakflygningsbilder! Kram

2011-05-18 @ 20:35:24
URL: http://secretmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0