Stjäler lite tid...

Igenligen har jag inte alls tid men jag tar mig lite tid här framför datorn. David & Albin har åkte iväg med morfarn för att kolla på roadracing och lillebror sover.
Sover och sover, han vaknar till var 5:e minut så jag måste och rulla på vagnen så om detta blir ett väldigt hattigt och konstig inlägg så är det för att jag ständigt kommer av mig och måste rulla vagnen nåt varv runt huset...

Jag har igentligen tusen saker jag skulle behöva ta tag i men jag blev väckt ganska många gånger i natt av att lillebror var lite orolig så jag fick gå upp och stoppa i nappen. Nu när jag tänker efter så har han sovit orolig hela dagen, kan det vara tänder eller nåt kanske, det återstår att se.

Efter frukosten idag så gick David & Albin ut och började bygga på vedskjulet, vi ska nämligen ta ner ett par träd i trädgården och kommer behöva platsen. Jag röjde av lite här inne innan jag jag tog med lillebror ut.


Notera att Albin har fickorna fulla med verktyg, spik, skruv, "vattenpass", mobiltelefoner mm.

Jag hade lite saker att dona med idag så jag åkte bort och lämnade av lillebror hos mamma så grabbarna fick snickra i fred och sen stack jag in till stan och fixade det jag skulle.


Vad har då mer hänt dessa bloggfria dagar?

Jo, igår var jag och mamma i stan och shoppade!
2 långa klänningar fick följa med mig hem, men det ena ska jag lämna tillbaka, det är nog igentligen inte min stil även om den var väldigt fin. Varför denna plötsliga shopping då?
Jo, klänningen jag tänkte ha på bröllopet rymde visst inte mina bröst nu när jag ammar...
Jag hade en annan klänning oxå men den behövde "stadgas" upp med axelband så det fick jag oxå med mig hem, 3 olika sorter så nu ska jag fixa till den klänningen så kommer det bli kanoners. Den ena långklänningen behåller jag ändå för den var så himla fin och skön, passade mig precis!

Grabbarna var iväg på roadracing i går med så jag, lillebror och min egen lillebror satt ute i det fina vädret och tjötade, fikade och hade det allmänt härligt på eftermiddagen. När David, Albin & Pappa kom hem så stack jag iväg och handlade och sen grillade vi och hade det jättemysigt i trädgården på kvällen.


Jag gjorde grönsallad, färskpotatis och en kall tomatsallad till det grillade köttet, men fick bara salladen på bild...
När vi ätit klart så kom det en luftballong flygandes, nästan över huset och det visade sig vara Davids kusin & kusinbarn som åkte i den!
Senare på kvällen fick vi fram blekningen till håret som mamma hjälper David med, jag är så dålig på sånt, tur att hon är bättre (eller hur mamma? ;-))!

Medan vi var ute så hade vi Alice (brorsans katt) med oss hela tiden.


Hon är så fin, lilla hönan!

Vi fikade inne sen när det började bli kallt ute och jag visade alla mina potentiella klänningar för bedömning. Det är ju så roligt att prova kläder och visa för män, eller hur?
Njae, det var helt enkelt ett ganska enhälligt beslut om att välja den klänningen jag själv tänkt mig från början.

Nu ska jag ta och runda av här. Jag måste ut och göra studion i ordning för morgondagens fotografering och sen kommer väl grabbarna hem snart med. Jag tänkte ge mig av bort till mammsen lite senare och få lite hjälp med att mäta ut vart banden ska sitta, nåla och sånt och sen kanske passa på att sola, så jag får bort min fruktansvärda brottarlinne-bränna...

Ska visa några sista bilder, på mina fina killar när dom badar.

♥ Albin & Emil ♥


Kommentarer
Postat av: Vivan B

Bara inte lillebror gör som mormor din,hon gjorde en korv i badet, så hennes stackars storasyster flög upp ur badet.

2011-05-22 @ 16:11:12
Postat av: Nina - Glamourmamman

Sv: Haha, det önskar jag att min kära sambo skulle gå med på, men tyvärr tycker vi att det är lika pisstråkigt med trädgårdsarbete båda två ;-)



Natti!

2011-05-22 @ 22:01:10
URL: http://glamourmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0