Höstlov!

Albin har höstlov så vi har fyllt dagarna ordentligt med saker att göra, därav dåligt med datortid...

Igår var vi på Lekstugan på förmiddagen med Albins mammagrupp och sen fick vi tok-skynda hem för jag skulle fota och eftersom båda barnen somnat gott i bilen på vägen hem så var det tur att mormorn mötte upp och tog hand om dom medan jag jobbade lite.

Mamma var kvar här en sväng och när David kom hem började jag med bilderna. Jag hade en dundrande huvudvärk hela dagen och jag lyckades aldrig bli av med den så det var väldigt skönt att gå och lägga sig i går kväll.

I morse när jag vaknade var huvudvärken borta, men tyvärr vaknade Emil sådär tidigt idag igen så jag var inge vidare pigg ändå. Dessutom vaknade han helt plötsligt i natt, det har inte hänt på länge nu, men jag hoppas bara det var en engångs grej.

Vi tog en härlig promenad i förmiddags och Emil fick premiäråka (och sova i) den nya vagnen!



Det är en Emmaljunga Stroller som jag bytt till mig och den funkar finfint!

På förmiddagen hann jag även med lite jobb och ett besök av en god vän.
När Emil ätit middag så stack vi till gammelfarmor & gammelfarfar i falkenberg. Givetvis serverades det massor av hembakat till kaffet. Emil spatserade på som aldrig förr medan Albin och farfar började bygga ihop en legogrej som farfar köpt för att dom ska ha nåt att göra. Albins kommentar när jag förklarade att vi skulle åka hem och han fick fortsätta bygga nästa gång var
-Kan vi inte komma hit i morrn igen?

Jag råkade glömma min telefon där så jag fick vända och köra tillbaka efter bara någon kilometer men då hade Albin redan somnat... Emil somnade givetvis inte fören vi nästan kommit till Tvååker igen men då sov han hårt så jag fick väckt Albin så vi kunde handla.

Väl hemma blev det sådär kaosartat som det bara kan bli i en barnfamilj.
Jag hade 4 kassar som skulle packas upp, bebisen var nyväckt och ville bara vara hos mig, vilket resulterade i att han hängde mig i byxbenet. Katten var visst jättehungrig och låg framför mig vilket håll jag än vände åt.
Maten skulle fixas så jag satte på riset, ugnen, såsen och skulle "bara" tärna kasslern. Albin var i alla fall förnuftig nog att inte vara i köket, han satt i vardagsrummet och pärlade men mitt i det värsta kaoset så börjar han gråta, alldeles för högt för att bara vara "min-pärlplatta-gick-sönder".
Jag frågade var det var som hänt och han ropar tillbaka att han har en pärla i näsan!
EN VAD?!? VART DÅ sa du??!

-Har du pillat upp en pärla i näsan?! Varför då?!?

Han fick snyta och snyta och tillslut kom den ut, sen kom pappan hem och vi kunde äta middag i lugn och ro!

När han lagt sig och somnat så vaknade han till efter bara en halvtimme, han drömde mardrömmar (vilket han gjort en del det sista) så när jag gick in sov han nog fortfarande  men jag frågade om det hade lugnat ner sig (David hade vart inne och tröstat först) och då sa han.
- Dom är väl inne nu mamma?
-Vilka då?
-Dinosaurierna.
-Men älskling, det finns inga dinosaurier.
-Bra!
-Sov gott...

Nu har vi kollat klart på House och jag ska ta en snabb dusch och krypa i säng!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Tur den kom ut, pärlan.

2011-11-01 @ 23:14:10
Postat av: Lina & Owe

Världens bästa vagn!!!!!!

2011-11-02 @ 22:16:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0