Vårt pyssel!

Eftersom natten inte var riktigt ok för Albins del så fick han stanna hemma idag och vi hade en riktig inne-mysar-dag till en början, på förmiddagen. Jag fick fram apelsiner & nejlikor och sen dekorerade vi medan den lille marodören gick runt och gjorde hyss bäst han kunde när vi var upptagna med annat.


Jag har glömt att fota hur det blev, får se om jag hinner det i morrn, hur som helst så luktar det precis ljuvligt köket nu och Albin är stolt som en tupp över sin finfina skapelse.

Efter pysslet och middagen gick Albin ut och grejade lite eftersom vi ju hade Göran här som putsar vår ena utbyggnad och jag passade på att stryka ramen en gång till (som ni kan läsa om i ett tidigare inlägg).

När vi hade målat, spikat i vägen och tagit hand om den gamla målarduken så gick vi in och tog varsin kopp glögg! Det tyckte vi att vi förtjänat, dessutom var vi lita kalla och behövde tinas upp...

Emil vaknade och fick lite mellis och sen kom Björklund med mera jobb till mig. Pappan kom hem och jag har som sagt vart i Rönnås i kväll.

När jag ändå tömde mobilen på bilder så hittade jag bilder som jag och Albin tog när vi var på Gekås.
Vi har tagit bilder på saker som han önskar sig...


Någon slags utryckningsfordon med garage och under det en lastbil som transporterar motorcyklar. Till höger står han givetvis framför LEGO city hyllan...
Han hittade massa andra saker men vi kunde ju inte gå runt och fota hela jäkla leksaksavdelningen.

Nu ska jag kika klart på House och sen blir det sängen!


Kommentarer
Postat av: mamma

Lilla Albin, han har då gjort klart vad han önskar utav oss i alla fall.

2011-11-29 @ 22:14:32
Postat av: Farmor

Då vet vi vad vi skall köpa minsann

2011-11-30 @ 21:46:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0