Framsteg!

Vilken helg!

Helt galen har den vart men otroligt rolig.
I lördags var jag borta HELA dagen på möte, möte, proffs make-up och sen årsfest. Det var en lång dag och jag var helt slut när vi väl kom hem. David är ju fortfarande inte helt ok och sitta ner på en trästol i flera timmar är inte alls lätt för honom så han hade ont efter maten. Vi stannade till 23 innan vi åkte hem och somnade som stockar i sängen!

Självklart vaknar man ju vid samma tid som man brukar, trots att inte barnen är hemma, så både jag och David vaknade vid halv 6 (då var ju klockan bara halv 5 enligt vintertiden).
Vi låg kvar och slumrade en stund till men båda var ju pigga så vid halv 8 gick vi upp.
Pappa kom med barnen vid halv 10 och efter middagen sen tog vi tag i en massa gamla lådor i förrådet som skulle sorteras.

 Just nu här hemma!




På eftermiddagen åkte jag bort till Rönnås där vi skulle ha möte med alla som ska vara med på Julmarknaden och det var jättelyckat, Pia är helt fantastisk som lyckas dra ihop nåt sånthär och det ska bli sååå roligt.

När jag kom hem var det high life i huset och det var bara att ta tag i duschning, nattning och omstoppning av barn (vi tar oftast varsitt....). Kvällen var lugn och skön, barnen sov, jag och David kollade på Vem kan slå Filip & Fredrik.

I morse vaknade ungarna jättetidigt så det var bara att kliva upp, men Emil är rätt så lugn så tidigt på morgonen och ligger gärna still i min famn och kollar på barnkanalen tillsammans med storebror.
Nu ska vi strax klä på oss och göra oss klara för dagens första äventyr, men först.



Det var det där med framstegen.
Emil har, i en veckas tid ungefär, gått mer än han kryper och nu i helgen är det så gott som bara promenader. Även om han faller pladask på rumpan med jämna mellanrum så går han nu!


Kommentarer
Postat av: Ida & Jouline

Era pojkar är ju SÅ härliga. Va roligt de har ihop :)



Va duktig han är på att gå. Han går ju jätte stabilt här är det mer vingligt men går lite gör hon i alla fall :)

2011-11-01 @ 21:04:32
URL: http://idaochjouline.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0