Myskväll!

Albin har några konstiga utslag/prickar på ryggen och på ena sidan bröstkorgen. Tydligen kliar det en del så han kunde inte somna nu i kväll utan kom ner och ville att jag skulle smörja det.
Självklart gjorde jag det och sen fick han ligga kvar här nere hos mig i soffan och det var ju bara så mysigt!
Att få ha det där vita håret under näsborrarna och bara dra in lukten av min underbara, stora kille, det är oslagbart. Det händer alldeles för sällan nu mera, tyvärr. Han går ju och lägger sig själv och behöver bara en liten gonattkram i sängen, men innan Emil föddes somna han ofta hos oss i soffan och det var ju så mysigt!

I eftermiddag har vi vart och hälsat på Martina & Molly Vi fick kvällsmat och massa bus. Emil tyckde verkligen att det var toppen, speciellt skojjig är Lotus (hunden) och alla hans leksaker. Nu i kväll har barnen badat och busat lite till. I skrivandets stund sitter jag ensam och kollar på CSI. Barnen sover och det gör troligtvis David med, han har legat och blundat i soffan bredvid sen 20 och när jag bar upp Albin följde han med och gick och la sig.

Annars idag har vi haft en toppendag!
I dag på förmiddagen kom Albins bästis med sin mamma & lillebror och med sig hade dom en paket. Det var livat här ett tag och sen passade vi på att ta en fika innan vi gjorde dom sällskap bort till dagis. Vi vinkade av killarna och fortsatte till affären. I eftermiddag har det, som ni kan se i mitt andra inlägg idag, vart fullt ös med massa bus. När Emil somnat gick jag och duschade innan vi skulle ge oss av så det har verkligen vart fullt ös idag.

I morrn har vi inget planerat, mer än att Albin ska till dagis om inte utslagen blivit värre eller att dom på dagis inte tycker det är lämpligt, för man vet ju inte vad det är. Ja har en ganska dålig bild, tagen med mobilen, kanske någon som vet vad det kan vara?


Kommentarer
Postat av: Mamma

Ser ut lite som nässelutslag.

2011-10-24 @ 22:10:43
Postat av: Vivan B

Jag tycker oxå de ser ut som nässelutslag. De har mina barn haft allihopa någongång.

2011-10-25 @ 10:52:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0