Hemma igen...

Men oj va trötta vi är!

Vi sträckkörde hela vägen hem från Jauer i Tyskland, 88 mil i natt...

Helgen har vart helt underbar med strålande sol, kanonrace och härligt umgänge. Vi körde i torsdagskväll och även den natten körde pappa & David hela tiden. När jag vaknade vid 5.30 på fredagsmorgonen (efter att ha sovit lite till och från) tog jag över vid ratten och körde till strax innan Berlin där vi stannade och åt frukost innan pappa tog vid igen och körde den mest trafikerade sträckan ner till Jauer (4 mil från Dresden).

Vi var framme vid middagstid och innan vi körde och tog en plats på campingen, körde vi till den lokala lilla butiken, där vi köpte lite vin, fika mm. Jag köpte ett supergott Rosévin för knappt 20:-.

Vi hade verkligen superfint väder, det var en miss att inte packa mer sommarkläder för vi hade VARMT!
Jag hade gjort i ordning middagar till alla dagar som vi hade i frysen och bara värmde på, supersmidigt. Tävlingen var toppen och både lördagen och söndagen var superspännande.

Emil har fått igenom båda hörntänderna i överkäken så han har inte sovit sådär jättegott på nätterna men annars har barnen vart på bästa humör hela helgen. När sista heatet var färdigkört vid 17-tiden på söndagen så packade vi in oss snabbt som attans för att slippa bli ståendes i köerna. David började köra medan jag och barnen åt kvällsmat och gjorde dom i ordning för natten. Albin somnade nästan med skeden i munnen och somnade sedan gott redan strax efter 18 på kvällen. Emil lyckades jag hålla vaken till 19.30 innan han blev trött och grinig.

När Emil fått sin välling och sen äntligen somnat så passade jag oxå på att sova en timme innan vi var framme vid båten. Båten gick 23.30 så jag försökte sova en stund även då men det var svårt, det blåste ju INGENTING och det är ju så skönt att somna till lite gung.... Kanske fick jag sovit en timme eller så, men jag var vaken när grabbarna kom tillbaka och det var dax att köra av båten i Gedser (01.30). Pappa körde ett par mil, tills vi kom till motorvägen, sen tog jag över och körde genom Danmark. David gjorde så gott han kunde, med att försöka sova alltså och pappa satt och slumrade till lite bredvid mig där fram så en timme eller så satt jag själv och körde, mitt i natten.

När vi äntligen nådde Malmö (04.00) var jag trött och ögonen var mer än lovligt grusiga! Pappa tog över och körde hela vägen hem. Barne vaknade vid halv 6 och sen var vi alla vakna sista biten hem till Tvååker. Pappa & David åkte direkt till jobbet medan jag och barnen tog en dusch, åt frukost och busade lite i lugn och ro.
När klockan var lite mer anständig (9.30) tog jag barnen och begav mig hem till mamma med dom. Hon fick ro om dom några timmar medan jag vilade. Jag kan tyvärr inte sova på dagarna men det var ändå skönt att bara vila lite.

Emil har inte alls vart på humör idag, jag vet inte om han fortfarande har ont av tänderna som håller på att komma igenom för fullt, eller om han helt enkelt oxå haft en snurrig helg av alla intryck.
Jag och Albin tog och körde in till stan i eftermiddag när pappan kom hem, det var välbehövligt! Bara jag och han, vi åt kvällsmat, shoppade och slutligen handlade lite till den tomma kylen innan vi åkte hem.

Båda barnen sover gott sen halv 8 och nu ska jag faktiskt följa deras exempel, gruset i ögonen blir bara värre och värre...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0