Kort påsk...

Här hemma i vår familj har vi bara en väldigt kort påsk eftersom pappan jobbar både långfredag, påskdagens morgon och hela annandagen. Men vi är glada att vi fick ha honom hemma hela påskafton i alla fall!

Igår höll jag på och redigerade en hel del samtidigt som jag tvättade massa maskiner och hängde ut.
Det var ljuvligt att krypa ner mellan lakanen när täcken och kuddar vart ute på vädring hela dagen och lakanen torkat ute, Mmmm!

På eftermiddagen kom Davids bröder och fikade lite innan vi åkte bort till mormorn och morfarn för middag och fika (blev lixom massa mat över som vi åt även igår) på kvällen.

När barnen lagt sig och jag fixat i ordning med tvätt och bäddning av sängar så parkerade jag mig i soffan med en film och en go filt. Det blidde Bridesmaids och den var riktigt bra.

Idag fick jag sovmorgon till 7.20!
David var inte hemma men Emil vaknade inte innan dess (och då var han ändå vaken en liten sväng i natt, vid halv 2 snåret) och sen satte vi oss nere i soffan och gosade till Rasmus på Luffen!
Han är lite snorig och kan inte andas med näsan så det var nog därför han vaknade. Albin sov till 8 och sen kom pappan hem och åt frukost med oss vid 9.

Jag hängde med mamma & pappa till Götet på förmiddagen, den blidde IKEA och vi var hemma igen på eftermiddagen och då hade grabbarna hemma, fixat och donat ute!

Jag tog barnen med mig och åkte bort till mormorn & morfarn och kollade när dom skruvade ihop sina nya möbler. Såååå fint det blev! Emil hjälpte morfarn medan Albin åkte med farmorn som kom och hämtade den gamla sängen. Vi var hemma lagom till barnen skulle börja göra sig i ordning för kvällen så denna dagen har gått rätt så mycket i ett den med.

I morrn är vi ensamma igen, jag och mina bustroll, så vi får se vad som händer...

Bjussar på en gammal bild så länge.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Tack För att du förbarmade dig över dina gamla mossiga föräldrar, och följde med till Ikea. Det gick ju som en dans!

2012-04-08 @ 21:18:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0