Lång dag!

Ja, denna dagen har vart längre än andra dagar brukar vara!

David har jobbat hela dagen (och jobbar än faktiskt) och jag har vart ensam men båda vildingarna hela dagen och denna dagen började dessutom ganska tidigt, med att båda vaknade redan 6.15.

Jag vaknade dessutom med lite huvudvärk (vilket är ytterst ovanligt) och igår sparkade jag i ena tån i en stol och den har blivit lite blå och gör ont när jag går. Givetvis tån på den foten som jag inte har hälsporre i...
Det lät minsann lite gnälligt (vilket också är ytterst ovanligt) men det har vart en jättefin och härlig dag, bara lite lång och nu är jag redigt trött!

Vi började dagen med en timmes mys i soffan framför Bolibompa och efter frukosten tog vi en liten cykeltur.
Som vanligt hamnade vi hos mormorn där jag fick en kopp kaffe och barnen fick lite mormorsgos.
Eller, tja, så värst mycket gos kanske det inte blev för det kom en traktor och sopade gatan och Albin sprang ut och tittade på den och sen kom han inte in mer efter det.



Ser ni honom där, i häcken, kikandes på traktorn?

Jag var så nyfiken på hur mammas och pappas gamla bokhylla blev när hon målat om den och den blev superfin! Det är så himla ljust och fint nu!



Efter att vi vart hos mormorn så cyklade vi hem och lekte en liten sväng i sandlådan innan det var dax för Emil att få lite mat i magen. Medan barnen kikade på youtube så svängde jag ihop korvstroganoffen och när riset kokade så la jag Emil i vagnen och han hade somnat innan vi kom ut på trappen...

Jag och Albin passade på att dona med lekstugan medan lillebrorsan sov.
Vi dammsög ordentligt och sen började jag måla insidan, men det var inte jättemycket grundfärg kvar i burken så det räckte bara till ena kortsidan...
Men det blev ganska lagom för mitt i fick jag springa in och ta ut banankakan som var klar och när färgen var slut så var det fixadax och givetvis vaknade Emil precis då!



Albin slickade smeten i skålen till sista droppen men sen när kakan var klar så tyckte han inte den var så god så han tog ett äpple och sprang ut igen men Emil älskade den!



När fikat låg i magen så klädde vi på oss och gick ut!

Albin och Emil lekte jättebra och jag passade på att vika tvätten som hängt ute sedan i förmiddags.
När jag var klar så stack vi iväg och hämtade mer färg på Tvååkers Färg och sen bort till Gustavssons Blommor och hämtade ut ett paket från Living and Room.



Det var denna fina kannan med tillhörande koppar.
Fatet jag beställde till kommer om en månad eller va det var.
Jag fick en faktura med, som ska betalas nu, och eftersom jag tyckte att frakt och expeditionsavgifterna var lite väl saftiga så hoppas jag innerligt att där inte är en enda extra kostnad på nästa faktura...

När vi kom hem fortsatte vi busa ute! Emil älskar att busa/hoppa på studsmattan och Albin älskar att busa med honom där så det är helt underbart att titta på dom när dom grejar.
Det blommar så fint i grannens trädgård nu att jag var tvungen att ta ett kort!





Idag blev det bara mobilbilder visst...

När klockan var 17.30 tyckte jag att det var bra. Vi gick in och åt, och sen gick vi upp.
Jag dammsög hela övervåningen, bäddade rent i Albins säng (åhhh det luktade ju ljuvligt när det torkat ute!), duchade av mig och barnen och sen blev det lite lek på Emils rum innan det var läggdax.

Båda barnen somnade som små prinsar 19.45 och jag passade på att jobba undan ett par mail innan jag gick ner och tog en välförtjänt kopp grönt te i soffan!

Nu kikar jag på 1:an, Född 2010 och väntar på David...

I morrn blir det spännande utflykt för mig och bebisen, Albin ska vara på dagis och busa av sig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0