Tårta!



Tårtan består av en saftig vaniljbotten, skogsbärsmousse och mjölkchokladganaché, spacklad med kolasmörkräm och täkt med marsipan. Emil tyckte det var dötråkigt att göra tårta eftersom han inte fick äta upp marsipanen så det blev väldigt snabb och enkel garnering idag...

Idag på förmiddagen (eller kanske snarare på morgonen) gjorde vi denna tårtan och när den var klar traskade vi raskt bort till en av Albins dagiskompisar. Vi var hemma igen lagom till Emils lunch och vila.

På eftermiddagen har jag jobbat lite, spelat spel med Emil, haft mannen hemma på en fika och tagit med mig båda barnen på storhandling! När det var klart och vi kom hem så kom pappan nästan på direkten och jag kunde börja med maten. Eftersom vi hade tårta över så ringde vi hit morfarn på fredagsmys oxå...

Barnen är duschade och Albin somnade innan han la huvudet på kudden medan Emil (som vi faktiskt fick väcka i eftermiddags) ligger inne hos sig och snurrar runt för fullt och nynnar men det gör inget, så länge han inte är ledsen så kan han få snurra, han somnar snart.

Kvällen kommer, som vanligt på fredagar, att bli väldigt kort eftersom både jag och David alltid stupar i säng supertidigt. I morrn hoppas jag på ok väder så jag kan måla lekstugan och även ta tag i lite mera jobb.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Tårtan var väldigt god, enligt far din. Han har suttit med uppknäppta byxor, han åt för mycket...

2012-04-13 @ 22:45:19
Postat av: Lina

Ser god ut...

2012-04-14 @ 13:51:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0