Dopparedagen!

Vilken underbar julafton vi hade! Till och med Emil skötte sig riktigt bra, bara något enstaka utbrott och efter julkappsutdelningen hade han fullt upp!

Efter förmiddagsjulen hemma hos svärmor åkte vi hem en sväng mitt på dagen. Barnen sov i bilen, David tog igen sig på soffan, vi hade lite mer att packa med oss till mormor & morfar, jag hade en del att fixa med och Kajsa skulle ha mat.

Vi åke hem till mormorn & morfarn så vi kom lagom till Kalle Anka och fikat. Barnen väckte vi ju så dom var lite trötta fortfarande och satt så stilla och tysta så, hela timmen!



Sen började mormor & morfar med maten och vid 17 blev det lutfisk. Efter maten var Albin så otålig, vankade av & ann och stod vid fönstret och kika hela tiden.



Och vet ni vad, Tomten kom till slut!





Albin hjälpte tomten att dela ut klappar och Emil var så fascinerad & glad så han mest yrade runt, kände på skägget och delade ut paket.



Vi fick alla så mycket fina saker!! Albin fick bla en hel låda med nya crosskläder som han stolt mannekängade för oss.





(med en lillebror i hasorna så klart)

Efter ris a'la maltan och kik på alla finfina klapparna så la vi en väldigt trött lillebror och tog fram kaffe, julgodis och spel. Jag fattar fortfarande inte riktigt att Albin orkade hålla sig vaken men det gjorde han, han satt med oss lite vid bordet och sen lekte han med sina saker emellanåt. Vi spelade Med Andra Ord så tårarna sprutade och sen MIG familj, båda spelen fick jag i går.

Vi åkte hem vid halv tolv, och Albin somnade ganska omgående, jag gick oxå och la mig direkt men jag hörde hur David gick där nere och röjde upp.

I morse sov hela familjen till halv 8, och nu är det dax för frukost!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0