Emil 2 år!!

Idag har vi haft kalas!! Vår goa (men något argsinta) minsting fyller 2 år idag och som vanligt undrar jag vart tiden tagit vägen!!





Eftersom jag skulle iväg på frukostseminarium redan vid 7 så var pappan hemma på morgonen och det var ju såklart extra mysigt!

När seminariet var klart åkte jag till mormorn och hämtade barna, jodå barna, Albin fick ju knappt upp ögat i morse och när han väl fick det så var som illröda och ögoninflammationen var ett faktum. Det är fler i klassen som haft det så det var inte konstigt.



Vi åkte hem, började städa, avbröt där lite lunch, födelsedagsbarnet fick välja, det blev pannkakor... Efter maten städade vi mer, lagade maten till kvällen, dekorerade tårtan, planterade hyacinter ( jag bad David köpa 10 st, han kom hem med 24, det är ordentligt det!!), städade mer och stod i duschen när första gästerna kom.



Emil var inte på sitt soligaste humör idag men han var väldigt glad för sina paket och efter tårtan blev han väldigt nöjd och glad!!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Men när kalaset var över och morfarn satte ihop bilbanan från Inez och Kurt, då blev han glad och mild. Tack för god mat och tårta!

2012-12-06 @ 23:30:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0