Helt slut!

Alltså, jag trodde knappt att det kunde bli värre men nu är jag verkligen helt slut!
Som en urvriden disktrasa!

David är jättedålig och bara ligger. Han sover i princip hela tiden och går knappt att få kontakt med. Han har haft (och har fortfarande) HÖG feber, över 39° hela dagen.
Jag har vart iväg med Albin på Vårdcentralen medan Emil sov och sänkan hade höjts lite yttligare, men inte tillräckligt mycket för att sätta in mediciner (och återigen, det tackar vi för, skriv INTE ut i onödan!).

Vi åkte bort till mormorn på vägen hem och åt lunch.
När vi kom hem kom även farmorn. Hon och Albin spelade lite spel tills Emil vaknade och sen busade dom alla tre innan det var dax för fika/mellis.

Jag har försökt mig på att jobba lite, men det har gått sådär bra, har lixom inte fått bli vid alls med någon reda. Strax innan 18 i kväll tog jag och barnen och körde hem till mormorn och morfarn för gooooo mat!
Vi stannade en timme och sen var det full fart, barn skulle duschas, borstas tänder på, läggas, ha välling, ja, you name it! David vaknade knappt när vi kom hem. Han lyfte lite på huvudet så vi lät honom ligga och gick upp och fixade oss. Bara för att det var som det var idag, så tog det givetvis extra lång tid för Emil att somna så jag fick sitta hos honom i över en halvtimme, och missade därmed dom första 20 minutrarna av På Spåret.

Men jag har kollat på svtplay och det var en fråga om Sidvagnscross, äntligen!



Albin hade somnat på soffan innan jag kom ner från att ha lagt Emil, så honom fick jag bära upp och nu när På spåret var slut hjälpte jag David med alvedon, halstabletter, vatten mm så han klara sig ett tag till. Jag gissar att han kommer ligga på soffan en bra stund till, där har jag ju eldat hela dagen så där är varmt och gott...

I morrn ska jag jobba och jag gissar att jag kanske får kalla in förstärkning till barnpassandet eftersom pappan är så usel. Albin har fortfarande haft feber hela dagen, men har ätit lite bättre så vil håller tummarna för att febern är borta i morrn...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0