Bockabordet har fått ben!

Äntligen!

Ja, nu var det inget att skylla på, visst ville han väldigt gärna titta på skidor eller va det var för nåt på tven men eftersom han skjutit på det i flera dagar och jag helst vill ha saker gjorda INNAN jag ens kläckt idén så gick han snällt ut och fixade ben på mitt efterlängtade bockabord.


Före & Efter

Om jag inte sagt det innan så säjer jag det nu, han är världens bästa, min David!

Eftersom jag är så ivrig så kilade jag ut och slipade och grundmålade på en gång när han var klar och jag kommer skutta ut med lätta steg och grabba penseln så fort jag kan i morrn med sen ska bara bordsskivan få sig en omgång lack med och sen är det klart!!

Det var på en auktion i våras eller sommras någon gång som jag jag såg ett gammalt bockabord och blev helt förälskad. Vi hade letat och letat men inte alls hittat ett soffbord som dög till mig men nu hade jag hittat ett och då finns det ingen återvändo. Jag var med och bjussa upp till 6-700:- tror jag men sen drog det iväg och slutade på nästan 4000:- och det var inte vad jag hade tänkt mig så jag funderade på om man inte skulle kunna bygga ett själv. Eller inte jag då, men David borde ju kunna och det kunde han!

Här är bordet som satte griller i huvudet på mig.


Det var ju dessutom högre än vi hade kunnat ha som soffbord men det var underbart! 


Kommentarer
Postat av: Mamma

Ham är en hyvens karl, David!

2012-01-05 @ 22:40:46
Postat av: Linnea

Superfint Charlotte! Sådär rubust å härligt!

2012-01-06 @ 10:15:36
URL: http://neavarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0