Fullt upp!

Vi har verkligen hittat på en massa saker i dagarna nu så jag har knappt haft tid att sitta på rumpan alls faktiskt.
Igentligen har jag inte tid nu heller men jag har barnen springade runt benen så vi får väl se hur sammanhängande detta inlägget blir...

I går när vi slagit upp ögonen så frågade jag barnen vad vi skulle hitta på och nämde att jag funderade på att kanske åka till Gekås eller till IKEA. Albin tyckte absolut att vi skulle åka till Gekås. Jag var inte direkt svårövertalad även om jag inte behövde något direkt men vi behövde lite miljöombyte. Efter att ha fixat och donat med tvätt och frukost så satt vi i bilen på väg mot Ullared strax innan 10.

Vi strosade runt, plockade till oss lite småtjafs (fryspåsar, Shampoo, kattmat mm), kikade på barnkläder och träffade massa känningar. Det tog sin lilla tid och när vi kom ner till leksaksavdelningen så gick barnen runt och kikade på alla sakerna och jag bara hängde på. Det var så gott som folktomt så vid 12 gick vi upp och tog en lunchpaus. Albin fick köttbullar och jag åt lax. Emil fick en burk barnmat och så åt han visst upp alla mina ärtor...

Där finns en hel massa att göra på tredje våningen så vi gick runt och kikade, stannade till lite i filmrummet, bytade blöja på Emil och innan vi gick ner igen så tog jag mig en latte, Albin fick en skumraket och Emil fick rostat ris...

Vi var klara ganska snabbt så vi gick ut till bilen, lämnade vår halvfulla påse och hämtade vagnen för lite stros i affärerna utanför. Emil somnade gott och vi kikade runt. Jag köpte en ny liten adidas dress till Emil på REAn i sportaffären utanför och så provad vi skor och annat smått och gott. Vid strax innan 3 körde vi hem och även Albin slocknade nästan direkt i bilen så jag passade på att köra hem lite snabbt och hämta receptet till kvällens middag och vidare till ICA för att hämta ut paket och handla lite snabbt.

Hem, väcka barn, börja med maten, packa upp, röja av och invänta ett snabbt kundbesök. När David kom hem bidde det mat och sen hade jag flera timmars arbete på kontoret.




Emil leker med frigoliten i lådan med varor som vi hämtat...

I morse hade vi bestämt tid med Li & Alice för lite bad och bus i simhallen. Så vid halv 9 gav vi oss iväg. Vi skulle handla lite bananer och ta ut pengar på vägen.

Barnen var galna i vattnet som vanligt och efter badet åkte vi ner till Veras och tog en fika. Jag svängde inom affären en snabbis på vägen hem och båda barnen somnade i bilen, givetvis...
Väl hemma väckte jag Albin och flyttade över Emil till vagnen så fick han sova vidare medan jag gick in och förberedde kvällens middag.

När det var klart gjorde jag klart lunchen för mig och Albin och givetvis vaknade lillebror och fick mat han med.
Nu ska vi kila ner, ta en fika och sen lämna barnen hos mormorn. Jag ska in till stan och möta upp David som måste hjälpa mig hämta ut 2 bamsestora paket och sen ska vi städa dagis.

Barnen ska hämtas och maten ska lagas, sen kan fredagsmyset börja!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Den ongen "tappar" så mycket, nyss satt han här och tappade majs på golvet.

2012-01-27 @ 18:29:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0