Mina fynd...



Jag, mamma och Albin var ju på Gekås för ett par dagar sen och eftersom jag är där i tid & otid (typ ett par gånger i månaden...) så gör jag oftast inte mängder med fynd varje gång men denna gången är jag ruskigt nöjd faktiskt!

Som jag tidigare skivit om så fyndade jag ju en fönstertvättare som jag är sjukt nöjd med för drygt 500-lappen tror jag och sen den lilla ljuslyktan längst ner till vänster ska få pryda fönstret i trappan men jag köpte 2 och på den andra var glaset sprucket så jag ska ta med den nästa gång (vilket blir typ i nästan vecka, inför Hemsedal...) och byta.

Muggarna är jag oxå otroligt nöjd med! Jag har saknat fina muggar att ha när vi fikar i vardagsrummet eftersom man oftast ställer fram en mugg och inte en liten kaffekopp med fat (fasten jag ju har superfina nu, tack svärmor!). Jag har kikat på massor med muggar och hittat flera stycken som jag gillar med med styckpriser på över hundralappen så har jag tänkt mer än en gång och låtit det vänta. Nu kom jag ju över dessa fina muggarna för ynka 9 kr/st och då duger dom alldeles utmärkt tills jag hittat den perfekta muggen! Passar ju ruskigt bra in med mitt fina våningsfat...


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vivan hade mattallrikarna, vi åt på dom igår.

2012-01-06 @ 12:27:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0